BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,54
HABER /  MAGAZİN

Arda Turan'ın 2 milyon liralık yeni oyuncağı

Arda Turan, önceki gün bir dargın bir barışık sevgilisi Aslıhan Doğan’la Bebek’teydi. Yıldız futbolcu, sevgilisiyle yeni aldığı 2 milyon lira değerindeki Mercedes AMG GT Roadster model otomobiline binerek uzaklaştı. Arda Turan’ın arabasının plakasının soyadının baş harfini simgelediği görüldü.

Abone ol

Dünya devi Barcelona’dan Medipol Başakşehir’e transfer olan milli futbolcu Arda Turan, önceki gün bir dargın bir barışık sevgilisi Aslıhan Doğan’la Bebek’teydi.

Sevgilisi Aslıhan Doğan ile baş başa kahvaltı yaptığı sırada takım arkadaşı Emre Belözoğlu, Arda Turan’ın kahvaltı yaptığı mekana geldi.

Kapıda gazetecileri gören Belözoğlu, "Hayırdır beni mi bekliyorsunuz?" diye takıldı. Mekanda takım arkadaşı Arda Turan’ın olduğunu öğrenen futbolcu, "Dünden beri görüşmüyorduk, iyi oldu" diye espri yaptı.

ARDA TURAN KONUŞMADI
Yarım saat sonra çıkış kapısında görülen Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan ile imam nikahı kıydıkları iddiası hatırlatılınca, "Teşekkür ederim, konuşmayacağım” diyerek soruları geri çevirdi.

DEĞERİ 2 MİLYON LİRA
Yıldız futbolcu, sevgilisiyle yeni aldığı 2 milyon lira değerindeki Mercedes AMG GT Roadster model otomobiline binerek uzaklaştı. Arda Turan’ın arabasının plakasının soyadının baş harfini simgelediği görüldü.