BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.426,66
HABER /  GÜNCEL

Arda Turan'dan ters çalım

Yeni başkan adayları ve taraftarlar dahil herkes Arda'nın kalmasını isterken o geleceği hakkında hiç ipucu vermedi.

Abone ol

Sportif Direktör, 'Kalması zor görünüyordu ama son dönemde bu şartlarda düzelme oldu' dedi. A.Madrid'in ardından Arda'ya İngiliz talip çıktı

Ancak Arda adına Sportif Direktör Cüneyt Tanman, Radyospor'a önemli açıklamalar yaptı. Tanman, 'Geçtiğimiz dönemde Arda'nın Türkiye'de kalması zor gözüküyordu; ama son dönemde bu şartlarda düzelmeler gözüktü. Özellikle yeni gelecek yönetimin vereceği kararla birlikte, Arda'nın vereceği karar da çok önemli. Arda çok önemli bir değer; ona futbol oynayacak şartları olanakları sunmamız gerekir' şeklinde konuştu.

NELER YAPTIĞINI GÖRDÜK
ARDA'NIN iç dünyasında neler yaşandığını bilmediğini de belirten Tanman, 'Taraftarla arasında buzlar erimiş gibi gözükse de mutlaka içinde bir burukluk yaratmıştır. Arda yaşına göre çok olgun bir futbolcu. G.Saray'ın Arda gibi bir değeri kaybetmesi hoş bir durum değil. Sakatlığı geçtikten sonra oynadığı maçlarda ne kadar etkili olduğunu herkes gördü' dedi.

LİVERPOOL'UN LİSTESİNDE
A. Madrid'in ardından Arda, Liverpool'un transfer listesinde ilk sıralarda yer aldı. Menajer K.Dalglish, Arda için 'Hemen alınsın' raporu verdi.