BIST 9.080
DOLAR 32,46
EURO 35,09
ALTIN 2.324,05
HABER /  GÜNCEL

Arda Turan Galatasaray'da!

Florya'nın önceki akşam sürpriz bir ziyaretçisi vardı.G alatasaray'ın eski yıldızı Arda Turan tatil için geldiği İstanbul'da eski tesisine uğramadan edemedi

Abone ol

Florya'nın önceki akşam sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Sezon başında Galatasaray'dan ayrılarak kariyerine Atletico Madrid'de devam etme kararı veren Arda Turan, 12 yılını geçirdiği tesislerde Fatih Terim ve eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi.

Lige verilen arada tatilini İstanbul'da geçiren Arda, önceki akşam tatil dönüşü ilk idmanını yapan Galatasaraylı futbolcuları ve teknik heyeti ziyaret etti. Galatasaray'da oynadığı yıllar boyunca takımın espri makinesi olan genç yıldızın tesislere gelişiyle birlikte kahkahaların arkası kesilmedi.

Fatih Terim ve eski takım arkadaşlarıyla bir saati aşkın bir süre sohbet eden Arda'nın "Kalbim sizinle. Şampiyonluk kutlamalarında ben de tribünde olmak istiyorum" dediği öğrenildi. Arda'nın Madrid'e ilk gittiği günlerde kendisi hakkında İspanyol medyasına olumlu açıklamalar yapan ve büyük destek veren eski Atletico Madrid'li Ujfalusi'ye özel teşekkür ettiği de gelen haberler arasında.

screen-shot-2011-12-29-at-9.25.12-am.png

FLORYA'DA BU AKŞAM PARTİ VAR

Bu arada Fatih Terim'in gelişiyle birlikte aile kavramının yine doruk yaptığı Florya Metin Oktay Tesisleri bu akşam bir yılbaşı partisine ev sahipliği yapacak. Fatih Terim'in direktifleriyle organize edilen yılbaşı partisine futbolcuların, eş, çocuklarıyla birlikte katılacağı, gecede tüm Florya çalışanlarının da yer alacağı öğrenildi.