BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.436,88
HABER /  GÜNCEL

Arda Trabzon'da oynayacak mı?

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de yarın Trabzonspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Abone ol

Atatürk Havalimanı'ndan özel uçakla Trabzon'a hareket eden sarı-kırmızılı kafilede, sakatlıkları bulunan Arda Turan ile Mehmet Topal da yer alırken, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, başkan yardımcısı Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin kafileye eşlik etti.

Basın mensuplarına açıklama yapan Haldun Üstünel, ''Ligin final haftalarına giriyoruz. Hedefimiz Trabzonspor karşısında galip gelmek. Fenerbahçe maçı öncesi taraftarlarımızın önüne moralli çıkmak istiyoruz'' derken, mevcut seçim havasını takıma yansıtmamak için çaba sarf ettiklerini vurguladı.

Bu arada, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Galatasaray Kulübü hakkında vermiş olduğu cezaya Fenerbahçe Kulübü'nün yapmış olduğu açıklamaların hatırlatılması üzerine ise Üstünel, ''Konuyu hukukçular yorumlayacak'' yanıtını verdi.

ARDA: ''BÜYÜK İHTİMALLE OYNAYAMAYACAĞIM''

Dünkü antrenmanda takım arkadaşı Mehmet Topal'la çarpışarak sakatlanan Arda Turan, oynama ihtimalinin çok düşük olduğunu söyledi.

Basın mensuplarına konuşan Arda, ağrılarının devam ettiğini söyleyerek, ''Herhalde oynayamam. Mehmet Topal da büyük bir ihtimalle oynayamaz. Sanıyorum ikimiz de Trabzonspor karşısında sahada olamayacağız. Futbolda böyle şeyler var. Takım kazansın da biz önemli değiliz'' ifadelerini kullandı.