BIST 8.802
DOLAR 32,34
EURO 35,09
ALTIN 2.239,27
HABER /  SPOR

Arda coştu bir kere

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Arda Turan, sarı-kırmızılı taraftarlara birbirinden iddialı mesajlar gönderdi.

Abone ol

GSTV’ye konuşan Galatasaray’ın genç yıldızı Arda, rakiplerden daha az maddi imkanlara sahip olmalarına rağmen mutlu sona çok yaklaştıklarını söyledi, “Allah da emeğimizi görüyor, bize yardım ediyor. Artık hedefe 4 kaldı” dedi 

Şampiyonluğun en büyük favorisi olduklarını söyleyen başarılı futbolcu, çifte kupa hedefine kilitlendiklerini belirterek, taraftarlardan Trabzon maçındaki gibi kalan tüm karşılaşmalarda tribünleri doldurmalarını istedi.

‘Bir şey beklemiyoruz’
Trabzon maçında taraftarla tek yürek olarak mücadele ettiklerine dikkat çeken milli oyuncu, “Artık kaybedecek bir şeyimiz yok. Taraftarımızın da dediği gibi, ‘Hedefe 4 Kaldı’.

Şampiyonluğu ve kupayı alabilmek için bütün gücümüzle uğraşacağız. Kazanırsak zaten başarıyı hep beraber paylaşacağız, kaybedersek de üzüntüyü paylaşacağız. Trabzon maçında oyundan çıktım, kulübeye geldim, herkes maçın bitmesini istiyor, herkes bir emek sarf ediyor. Allah da herhalde bunu görüyor ve bize yardım ediyor, çok şükür ki her şey iyi gidiyor” diye konuştu.

Cim-Bom’da sezon başında gençleştirme operasyonu yapıldığını hatırlatan Arda, bütün olumsuz şartlara rağmen hedeflerden sapmadıklarının altını çizdi.