BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.495,67
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Arayış filmi vizyonda filmin fragmanı 23 Ocak

Arayış / The Search bu hafta vizyondaki filmler arasında. Başrolünde Bérénice Bejo, Annette Bening var. Filmin fragmanı yayınlandı.

Abone ol

23 Ocak 2015 vizyondaki filmler arasında 'The Search/ Arayış' var. Başrolünde Bérénice Bejo, Annette Bening var. Filmin fragmanı yayınlandı.

THE SEARCH /ARAYIŞ FİLMİNİN KONUSU

İkinci Çeçen Savaşı'nın yaşandığı 1999 yılında geçen filmde, birbirlerine dokunan dört farklı hayatın hikayesi ela alınıyor. Küçük Hadji savaş sırasında Çeçen köyünde yaşayan bir çocuktur. Gözleri önünde anne ve babası öldürüldükten ve ablasını kaybettikten sonra Hadji de köydeki bir grup insanla birlikte yollara düşer.

Mülteciler hep birlikte köyden kaçarken küçük çocuk kendini şehir merkezinde bulur.

Carol ise Avrupa Birliği'nin Heyet Başkanı olan başarılı bir kadındır. Bölgede görevli olan Carol, küçük Hadji ile kaçtığı yerde karşılaşır ve onu koruma altına alır. Bu sırada Hadji'nin ablası Raissa da tüm imkanlarıyla kardeşini aramaktadır.

ekran-resmi-2015-01-21-14.52.58.png

Hikayenin bir diğer kahramanı olan Kolia ise 20 yaşındaki bir Rus gencidir. Kolia esrar taşırken yakalanıp orduya asker olarak gönderilince dünyanın daha önce hiç görmediği bir yanıyla tanışacaktır.

Oscar ödüllü yönetmen Michel Hazanavicius'ın yönettiği filmin başlıca rollerinde Bérénice Bejo, Annette Bening ve Maksim Emelyanov yer alıyor.

THE SEARCH/ ARAYIŞ FİLMİNİN FRAGMANI