BIST 9.807
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.429,97
HABER /  GÜNCEL

Arap baharında yeni model Türkiye olacak

UNS GROUP Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Osman Ünsal önemli açıklamarda bulundu.

Abone ol

Osman Ünsal,''Özellikle altyapı, üstyapı, yol, turizm ve enerji santralleri alanında dev projeler üreten  firmalarımız var. Hindistan, Çin, İngiliz ve Amerikan şirketleri ile Arap pazarında rekabet halindeyiz. Son 12 yıldır  Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın girişimleri ile Arap coğrafyasında önemli projelere imza attık. Arap ülkelerinin güvenle yatırım yapacağı bir ülke haline geldik.'' diye belirtti.

screen-shot-2015-03-12-at-4.00.44-pm.20150312160111.png

Ak Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Osman Ünsal,''İnşaat, gıda, tekstil ve savunma sanayinde önemli anlaşmalara imza attık. Bugün görüyoruz ki Arap coğrafyasında en itibarlı ülke olarak Türkiye ön plana çıkmaktadır. Bu sürecin temellerini daha çok güçlendireceğiz. Özellikle Arap coğrafyasında önümüzdeki 5 yıllık zaman diliminde turizm alanında ciddi yatırımlar olacağını tahmin ediyorum. Turizm amaçlı projelerde görev alabilecek rakipsiz tek ülke Türkiyedir. Özellikle ülkemizin prestijinin devamı, Arap coğrafyasındaki hakimiyetimiz ve ülkemize sağlayacağı ekonomik gelir açısından Arap ülkelerindeki her projede etkin görev almalıyız. Arap ülkelerinin kalkınması, Türkiye'nin kalkınmasıdır. Türkiye ile Arap ülkelerinin ticari ilişkilerinin sağlıklı ilerlemesi için projelerde aktif görev almamız şart, Arap iş adamlarımız ile Türkiye'de ortak yatırımlar üretmemiz ve bu ilişkilerden ekonomiye katkı sunmamız şart.''diye konuştu ve sözlerine şöyle devam etti:

screen-shot-2015-03-12-at-4.00.38-pm.png

''Arap ülkelerinde ciddi projelere imza atan İş Adamı Osman Ünsal Eylül ayında Arap ülkelerine ziyaretler düzenleyip inşaat alanında devlet yetkilileriyle istişarelerde bulunacak. Devlet büyüklerimizin de katkısıyla özellikle gerekli zeminler hazırlanırsa İran'da inşaat yatırımları yapılabilecek bir ülkedir. Çünkü İran turizm alanında projeler hazırlıyor. Gerekli altyapılar hazırlandıktan sonra İran'da Türk firmalarımızın turizm projelerinde görev alması ülkemize önemli katkılar sağlayacaktır.Türk-Arap ülkeleri ticari ilişkilerini daha da ileri taşımak için hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz. Hem yatırım yapacağız hemde Arap yatırımcıları ülkemize çekmek için  ilişkilerimizi  daha da güçlendireceğiz.''dedi.