BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,24
HABER /  MAGAZİN

Aranan suçlu bulundu: Nebahat Çehre

Mazlumu oynayan Can Ateş'e şok... Ünlü playboyun yakın arkadaşı gerçekleri açıkladı: "Meryem'i bu hale Can getirdi. Sürekli onu kullandı. Bir diğer suçlu da Nebahat Çehre!"

Abone ol

Güzel oyuncu Meryem Uzerli, Almanya'da çocuğunu doğurup büyütmek için kabuğuna çekilirken, Can Ateş'le ilgili şok gelişmeler yaşandı. Ünlü playboyun yakın arkadaşı ilişkinin perde arkasını anlattı. Meryem Uzerli-Can Ateş aşkının baş mimarı olarak Nebahat Çehre'yi gösteren bu kişi Takvim'den Aydın Hamza'ya konuştu. O arkadaş, ilişkinin başlangıcından bitiş noktasına kadar yaşananları şöyle anlattı:

NEBAHAT ÇEHRE İYİ OYNADI

"Can'la Nebahat Çehre çok iyi dost. Meryem Uzerli'nin Can'la aşk yaşamasının en büyük sorumlusu odur. Meryem'i kandırmak için Can'ı çok farklı bir insan olarak gösterdi. Oysa Can özellikle geceleri eğlenmeyi sever. Özgürlüğüne düşkün, aklının ucundan bile evlilik geçmeyen bir karaktere sahiptir. Zaten iki çocuğu da var."

ÖNCE BAŞINI DÖNDÜRDÜ

"Meryem'le aşkları güzel başlamıştı Can sürekli iltifatlar edip sürprizleriyle onun başını döndürdü" diyen arkadaşı, Meryem'in çöküş hikayesini de şöyle anlattı: Meryem çok iyi niyetliydi. Can onu kullandı. Gazetelerde fotoğraflarının çıkması çok hoşuna gidiyordu. Popülaritesi arttı. Sonunda Meryem'den istediklerinin hepsini alınca soğuk davranmaya başladı. Onu sürekli küçümseyen tavırlarla ezmeye çalıştı. Kıyafetlerinden tutun da vücudunun şekline kadar hep alaycı oldu. Mini giyinmediği için zavallı kıza söylemediğini bırakmadı."

GÖSTERİŞİ SEVİYOR

"Meryem'i bir dönem intihar noktasına kadar getiren isim de Can'dır. Meryem onun dibe vurduğu anlarda bile yanındaydı oysa... Bir sevgiliden çok anne gibi davrandı. Can'ın işleri kötü giderken bile hep destek oldu. Maliye bir incelese Can'ın durumunun o kadar da parlak olmadığı ortaya çıkar. O lüks arabalar ve gösterişli hayatı görenler Can'ın çok zengin olduğunu sanıyorlar. Ancak durum sandıklarından biraz farklı."

NEBAHAT'İN KABAHATİ

Meryem Uzerli ve Can Ateş aşkının baş mimarı olan Nebahat Çehre, ayrılık sonrası yaptığı açıklamalarla herkesin tepkisini çekti. Can Ateş'le sıkı dost olan ve Meryem Uzerli'yi ikna ederek aşk yaşamasına sebep olan Çehre, aynı dizide rol aldığı arkadaşını suçlayınca eleştiri oklarının hedefi oldu.

ATEŞ KÜRTAJ İSTEDİ

Yaklaşık 1 yıl önce Uzerli ile Ateş'i, Çehre tanıştırdı. Ancak peri masalı gibi başlayan aşkta sorunlar çıktı. Uzerli, rol aldığı diziyi de bırakarak Almanya'ya gitti. 'Tükenmişlik Sendromu' teşhisi konulan oyuncunun 3 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Bebeği istemeyen Can Ateş, eski aşkına kürtaj olmasını söyledi.

TUHAF DESTEK

Uzerli ise babası olmasa bile çocuğunu dünyaya getireceğini belirtti. Bu açıklamadan sonra Nebahat Çehre, devreye girerek "Hamileliği duyunca Can'ı aradım ama ulaşamadım. Bence Meryem yanlış yolda. Çocuk yapmak her iki tarafın rızasıyla olmalı. Yalnızca anneliği tatmak uğruna böyle maceralara girilmez" dedi. Uzerli, cevap vermedi ama usta oyuncuya tepkiler sanal alemde çığ gibi büyüdü.

MERYEM'İN DRAMI AĞLATTI

Çocuğunun babasını tek suçlu olarak görmeyen Meryem Uzerli, biten aşkını şöyle özetledi:

YANLIŞ ADAM

"Başlangıçta bu adam bana güç verecek demiştim ama sonra enerjisi bitti. Bir yıl süren ilişkimizde ben her şeyimi ona verdim. Kendimi unuttum. Ama ne yazık ki yanlış adama aşık olmuşum."

HEMŞİRE OLDUM

"Birden depresif, problemleri olan biriyle karşı karşıya kaldım. Hemşire tarafım çıktı ortaya. Üzüldüm ona. Bir sürü konuda yardım ettim. Evlilik zordu ama birlikte yaşamak istedim. Bir evim bile olmadı Türkiye'de."

O EVİNE BEN OTELE

"Beraber yaşasaydık bu onun özgürlüğünü kısıtlayacaktı. Benimle gezmeyi seviyordu. Ama gecenin sonunda o evine ben otelime... Bu ilişkide sadece misafirdim. Her geçen ay daha mutsuz oldum. Ve bir gün geldi, bittim. Artık hiçbir şeyi taşıyamaz oldum."

"ÖLMEK İSTEDİM"

İntihara kalkıştığını itiraf eden Meryem Uzerli, "Antalya Televizyon Ödülleri gecesinde ödülü otel odamda yere attım. Delirmiş gibiydim. Her yerim kesildi. Can da yanımdaydı. Balkondan atlamak istedim, çünkü son çarem artık gitmekti. Kendimi öldürüp kurtulmak istedim" dedi.