BIST 9.093
DOLAR 32,37
EURO 34,94
ALTIN 2.325,47
HABER /  GÜNCEL

Aramıza hoşgeldin Yağmur Bebek!

İnternethaber Yazı İşleri Müdürü Tarkan Temur ve yayın grubumuzun editörlerinden Deniz Temur kızları Yağmur'u kucaklarına aldı

Abone ol

9 ay 10 gün süren hasret dolu bekleyiş sona erdi. İnternethaber Yazı İşleri Müdürü Tarkan Temur ve yayın grubumuzun editörlerinden Deniz Temur, özlemle bekledikleri Yağmur bebeklerine kavuştu.

Çocuk sahibi olacak olmanın tarif edilemez mutluluğu ile günlerdir heyecanlı bir bekleyiş içine giren çift, dün akşam saatlerinde son doğum sancısıyla hastanenin yolunu tuttu. Kısa süren bir bekleyişin ardından da Yağmur bebek dünyaya gözlerini açtı.

İsmi aylar öncesinden belirlenen Yağmur bebeğin 2.5 kilogram olarak doğduğu açıklandı.

Doğumdan bir kaç saat sonra çalışma arkadaşlarının tebrik telefonlarını hastane odasından kabul eden Deniz Temur'un mutluluğuna ise diyecek yoktu.

Anne Temur, kocasının doğum yaklaştığı sırada çok heyecanlı olduğunu, o heyecanla ne yaptığını bilemediğini ve kendisinden haber alınamadığını söyledi!! :)

Çocuğunun olmasının verdiği sevinçle kendisini sokaklara atan ve "Baba oldum, baba oldum" diye çığlıklar attığı belirtilen Tarkan Temur ise güçlükle kontrol altına alınarak hastaneye geri getirildi!! :)

İnternerhaber ailesi olarak Temur çiftini kutluyoruz, "aramıza hoşgeldin Yağmur Bebek" diyor, baba Tarkan Temur'un da önce normale dönmesini, akabinde de hemen işinin başına dönmesini temenni ediyoruz!!

aaü.jpg