BIST 9.447
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.497,92
HABER /  GÜNCEL

Aralık ayında ilişkiniz test edilecek Hande Kazanova burçları yorumladı

Venüs Uranüs karşıtlığının burçlar üzerindeki etkileri ve Aralık ayı aylık burç yorumlarını Astrolog Hande Kazanova inceledi.

Abone ol

2018 yılının son ayı olan Aralık ayında sizi neler bekliyor, hangi alanlarda tedbirli nelerde girişken olmasınız. Aşk hayatından paraya Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarının aralık ayı yorumlarını Hande Kazanova yaptı. İşte aktardıkları:

Venüs Uranüs karşıtlığı özellikle 1 Aralık’ta ilişkilerimizi test edebilir. Bu yüzden sevdiğimiz insanla ya da hayatımızda kim varsa o insanlarla olan bağlantılarımıza Aralık başında dikkat etmeliyiz. Merkür Akrep Burcu’na geçecek. 6 Aralık’a kadar geçmiş konu ve olaylarla çok fazla uğraşacağız. Duygusal temalar daha fazla ön plana çıkıyor daha önceden kıskançlık gösterdiğimiz, hınç almak istediğimiz aynı zamanda çok zorlandığımız konu ve olaylarla 6 Aralık’a kadar yeniden yüzleşme ve bu konu ve olayları hayatımızda olumluya çevirme fırsatı da karşımıza gelebilir.

Yeni ay nasıl etkileyecek?
Bu ay 7 Aralık’ta Yeni Ay gerçekleşecek. Yay Burcu’nda oluşan bu Yeni Ay’la beraber seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, medya yayıncılık alanında önemli adımlarımız devreye girebilir. Ama bu en fazla etrafımızdaki insanlardan alacağımız bilgilere çok fazla güvenmememiz gereken aylardan bir tanesi. Hayal kırıklıkları, karşı tarafa çok fazla anlam yükleme ya da kafa karışıklıkları bazı hataları da karşımıza getirecek. 22 Aralık’ta oluşan Dolunay’la beraber enerjimizi ve ilgimizi evimize, ailemize ve yuvamıza döndürmeye başlayacağız ve 28 Aralık’ta özellikle gökyüzünden aldığımız etkilerle yeni yıla huzurlu daha mutlu etkilerle merhaba diyeceğiz. Yeni yılı da böyle karşılayacağız, geçmiş yılı da böyle uğurlayacağız.

Kaynak: cevapla.tv