BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.432,60
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Araf'ın çekimleri Karabük'te başladı

Yönetmenliğini Yeşim Ustaoğlu'nun yaptığı ''Araf'' filminin Karabük'teki çekimlerine başlandı.

Abone ol

Yönetmenliğini Yeşim Ustaoğlu'nun yaptığı ''Araf'' filminin Karabük'teki çekimlerine başlandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı destekli olan ve başrollerini Özcan Deniz, Neslihan Atagül ve Barış Hacıoğlu'nun paylaştığı filmde, arafta kalmış iki gencin öyküsü anlatılıyor. 

Filmin prodüksiyon amiri Harun Özübelli, tren istasyonda yapılan çekimler sırasında AA muhabirine yaptığı açıklamada, filmde, gelir seviyesi çok yüksek olmayan insanların ve daha çok işçi kesiminin hayatının anlatıldığı bir aşk hikayesini beyaz perdeye yansıtacaklarını söyledi.

Filmde Özcan Deniz'in bir kamyon şoförünü canlandıracağını anlayan Özübelli, şöyle dedi:

''Yönetmenimiz Karabük'e gelerek filmin çekileceği yerleri belirledi. Havası ve dokusundan ötürü ve de filmin genel havasına uymasından dolayı burası seçildi. Karabük halkına teşekkür etmek istiyorum. Çünkü gittiğiniz, çekim yaptığınız her yerde bu kadar iyi karşılanmıyorsunuz. Burada halkımız gerçekten her konuda yardımcı oluyor. Özellikle belediye başkanımız, Gerede'deki çekimlerin devamını sağlayabilmemiz için elinden gelen yardımı sağladı. Uluslararası yarışmalara da katılacak filmin, Karabük'ün tanıtımına da yardımcı olabileceğini düşünüyorum.''

Özübelli, Karabük'teki çekimlerin 18 gün süreceğini kaydetti.