BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.309,66
HABER /  DÜNYA

Araç lastiklerini kesen şahıs kamerada

İstanbul’da dün gece yaklaşık 100 aracın lastiklerini kesen şahıs, güvenlik kamerasına yakalandı. <br/>Alınan bilgiye göre, gece saat 02.30 ...

Abone ol

İstanbul’da dün gece yaklaşık 100 aracın lastiklerini kesen şahıs, güvenlik kamerasına yakalandı.
Alınan bilgiye göre, gece saat 02.30 sıralarında bir şahıs, Üsküdar’ın Yavuztürk ve Ümraniye’nin Tantavi mahallelerinde park halinde bulunan otomobillerin lastiklerine zarar verdi. Sabah saatlerinde işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar, gördükleri görüntü karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Durumu polise haber veren vatandaşlar olayla ilgili şikayetçi oldu. Polis olay yerine gelerek inceleme başlattı.
Öte yandan, araçların lastiklerini kesen şahıs, güvenlik kamerasına yakalandı. Bir iş yerine ait güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde elinde bıçakla görülen zanlının, araçların yanına gelerek lastiklerini deldiği görülüyor.

"NEDEN YAPILDIĞINI BİLMİYORUM"
Aracının lastiği kesilen Tekin Yolcu, “Sabah 06.00’da işe gitmek için kalktık. Aracımın lastiğinin patlak olduğunu gördüm. Ben sadece benimkinin böyle olduğunu düşünüyordum. Ancak daha sonra önde ve arkada duran araçların lastiklerine bakınca durumu fark ettim. Sadece bu sokak üzerinde değil mahallede diğer ara sokaklarda çok sayıda aracın lastikleri kesilmiş. Neden yapıldığını bilmiyorum. Görüntülere bakıldığında eli bıçaklı bir şahsın lastikleri kestiği görülüyor” ifadelerini kullandı.
Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatırken, çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemek üzere polis merkezine götürdü.
(İHA)