BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,65

Ara transferde kim kimin peşinde?

Ara transferde kim kimin peşinde?

Alman bundesliga ekibi schalke 04'te bu sezon gözden düşen halil altıntop'a hamburg talip oldu. hamburg antrenörü bruno labbadia'nın da çok istediği transferin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceği bildirildi. daha önce fenerbahçe, galatasaray ve beşiktaş'ın da kadrosuna katmak için girişimlerde...

Ara transferde kim kimin peşinde?

Alman Bundesliga ekibi Schalke 04'te bu sezon gözden düşen Halil Altıntop'a Hamburg talip oldu. Hamburg antrenörü Bruno Labbadia'nın da çok istediği transferin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceği bildirildi.

Daha önce Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da kadrosuna katmak için girişimlerde bulnduğu milli futbolcuyu Frankfurt'u çalıştıran Michael Skibbe de istemişti.

İsa DEVEÇEKEN / FRANKFURT

Ara transferde kim kimin peşinde?

Taner Yalçın

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden FC Köln'de forma giyen Türk asıllı futbolcu Taner Yalçın ile İtalya'nın Udinese takımının ilgilendiği belirtildi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Udinese'li yöneticilerin Taner'i, Almanya 20 Yaş Altı Genç Milli Futbol Takımı'nın İtalya'yı 4-1 yendiği maçta izlediği ve çok beğendikleri ifade edildi.

Taner Yalçın yaptığı açıklamada İtalyan kulübünün kendisiyle ilgilendiğini doğrulayarak, “Udineseli yöneticilerin benimle ilgilenmesinden mutluluk duydum. İyi bir teklif olması halinde gidebilirim. Ancak öncelikle FC Köln geliyor. 2011 yılına kadar Köln ile sözleşmem var” dedi.

Ara transferde kim kimin peşinde?

Youla G.Saray'da

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; G.Saray devre arasındaki ilk transfer bombasını Youla ile patlatıyor. Yönetici Haldun Üstünel, Eskişehir'de kadro dışı kalan golcü futbolcuyla gizlice görüştü ve el sıkıştı. Şimdi Eskişehir yönetimiyle masaya oturacak olan G.Saray, Youla'ya karşılık kırmızı-siyahlı kulübe Aydın Yılmaz'ı önerecek.

Ara transferde kim kimin peşinde?

Fener'e 'küçük bisiklet'

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; Fransız basını, yönetimin Marsilya'da top koşturan 1.67'lik 'küçük bisiklet' lakaplı yıldızının peşinde olduğunu ileri sürdü. Fransız 'La Provence' gazetesi, Marsilya'nın süper bücürü Mathieu Valbuena'nın Fenerbahçe'nin takibinde olduğunu yazdı. Gazete, 1.67'lik Fransız yıldızın peşinde Galatasaray'ın yanı sıra A.Madrid, Espanyol, Schalke, Panathinaikos ve Olympiakos takımlarının da olduğunu ileri sürdü.