BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,83
ALTIN 2.480,29
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Aqua Florya ışıkları kapatıyor

Aqua Florya AVM, "Dünya Saati Projesi" kapsamında ışıklarını kapatacak.

Abone ol

Aqua Florya AVM, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF- Türkiye) tarafından yürütülen "Dünya Saati Projesi" kapsamında, 29 Mart 2014 Cumartesi günü 20:30 – 21:30 saatleri arasında ışıklarını kapatıyor.

Küresel iklim değişikliğine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak üzere düzenlenen WWF'nin Dünya Saati (Earth Hour) etkinliğinde ışıklarını kapatacak olan Aqua Florya, çevreye saygılı ve yaşadığı gezegenin sorunlarına duyarlılığını göstermek kampanyaya destek veriyor.

İlk olarak Mart 2007'de WWF Avusturalya'nın önderliğinde Sidney kentinde başlayan ve 2008 yılında küresel bir kampanyaya dönüşen Dünya Saati (Earth Hour) hareketi kapsamında, milyonlarca insan, küresel iklim değişikliği üzerinde basit bir hareketle fark yaratılabileceğinin altını çiziyor. Bu sembolik ve görsel mesajla,bir saat boyunca tüm dünyanın ışıkları kapanıyor.

Bireylerin, şirketlerin, belediyelerin, devlet kuruluşlarının ve sivil toplum örgütlerinin bir araya geleceği hareketin, bu sene 100'den fazla ülkede 1 milyar civarında insana ulaşması hedefleniyor.