BIST 9.042
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.300,61
BİLİM - TEKNOLOJİ

Apple'ın mağazası güpegündüz soyuldu! O anlar kamerada

ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Apple Store mağazasında yaz başından beri meydana gelen soygunlara bir yenisi daha eklendi. En son yaşanan hırsızlık olayında müşterilerin gözü önünde mağazaya giren maskeli hırsızlar, 30 bin dolarlık Apple ürününü çalıp kaçtı.

Apple'ın Kaliforniya'daki mağazaları, soygun ve hırsızlık olayları ile anılıyor. Son birkaç ay içerisinde oldukça fazla hırsızlık olayının yaşandığı Apple Store'lardan birine yine bir soygun gerçekleşti.

MÜŞTERİLERİN GÖZÜ ÖNÜNDE Gündüz vakti müşterilerin gözü ününde içeri giren maskeli ve şapkalı hırsızlar, aniden masaların üzerinde duran telefonlara saldırı. Telefonları tek tek toplayarak etrafa saldıran hırsızlar, mağazadan kaçtı.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI Videoda altı kişiden oluşan şapkalı soyguncu çetesi herkesin şaşkın bakışları arasında kısa bir sürede Apple Store'daki birçok cihazı yerinden sökerek kaçtı. Mağaza çalışanları bu anlarda soygunu seyretmekle yetinirken olay yerine güvenlik güçleriyle birlikte polisler geldi.

Santa Rosa Polis departmanı konuyla ilgili soruşturma başlatırken yapılan soygunda 25 - 30 bin dolarlık Apple ürününün çalındığını ve soyguncuların yakalanması için çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Sitene Ekle
Etiketler