BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.438,07
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Apple kullanıcılarına 6 saniyelik güncelleme!

6 saniyelik kısa video çekme servisi Vine, iOS uygulamasını güncelledi. Artık video aramak ve paylaşmak daha kolay.

Abone ol

Geçen ayki Vine Android uygulaması güncellemesi üzerine, bu sefer de iOS uygulamasını güncelleyen Vine, Ekim ayı içinde de Xbox One oyun konsolu için bir uygulama çıkartmıştı. Popüler kısa video çekme ve paylaşma servisinin yenilikleri burada bitmiş değil tabii ki.

Vine’ın yeni iOS güncellemesinde kullanıcılar artık belirledikleri tematik (yemek, hayvanlar, komedi, moda gibi) kanalları takip edebilecekler. Kanal ekranında sağ üstteki artı işaretine basıp kanalı izleme listenize hemen alabilirsiniz. Böylece takip ettiğiniz kanallardan videolar ana akış sayfanızda hemen kolayca izlenebilir hale gelecek.

Ayrıca Vine uygulaması yeni güncelleme ile iOS 8’in paylaşma uzantısı özelliğini de kullanıyor. Artık telefonun kamerası ile direk çektiğiniz videoları Vine’a aktarmadan da paylaşmanız mümkün olacak. Bunun için Fotoğraflar uygulamasında paylaşım butonuna basıp, Vine’ı ektra paylaşım listesine eklemeniz yeterli. Artık çektiğiniz kısa videoları direk kamera uygulamasından Vine’da paylaşabilirsiniz.

Bunların dışında Vine’a iOS 8’e uygun ufak tefek grafik güncellemeler de gelmiş durumda. Apple kullanıcılarına özel güncellenen Vine uygulamasa ait görüntüleri ve neler değiştiğini