BIST 9.777
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.437,21

Apple iOS 11.4 güncellemesini yayınladı

Apple iOS 11.4 güncellemesini yayınladı

Apple, iOS 11.4 güncellemesi yayınladı. Yeni güncellemeyle birlikte ne gibi değişiklikler olacak? Güncelleme iCloud ve HomePod dahil pek çok cihazı yakından ilgilendiren iyileştirmeler içeriyor. İşte Apple kullanıcılarını ilgilendiren iOS 11.4 güncellemesiyle ilgili detaylar ?

Apple iOS 11.4 güncellemesini yayınladı

Amerikan merkezli teknoloji devi Apple iOS 11.4 güncellemesini dün akşam yayınladı. Apple'ın yaptığı resmi açıklamaya göre güncelleme ilk olarak AirPlay 2 desteği getiriyor. AirPlay 2 ile iki HomePod birbirine bağlanıp stereo olarak ses verebiliyor. Ayrıca iCloud'daki Mesajlar için destek de içeriyor. Öte yandan yeni güncelleme bazı geliştirmeler ve iyileştirmeler de içeriyor.

Apple iOS 11.4 güncellemesini yayınladı

256 MB boyutundaki yeni güncelleme ile öncelikle AirPlay 2 artık kullanıcıların emrine amade hale geliyor ki bu özelliğin önceki sürümler ile çoktan sunulması gerekiyordu. Bu özellik sayesinde müziklerin evinizde farklı cihazlarda tamamen senkronize bir şekilde çalınması mümkün olacak. Yani bir iOS cihaz, HomePod, Apple TV veya Siri ile bir odadan diğerine gittiğinizde müziğinizi de yanınızda taşımış olacaksınız

Apple iOS 11.4 güncellemesini yayınladı

Ağırlıklı olarak akıllı hopalör HomePod için yapılan yenilikleri içeren yeni güncelleme tüm dünya çapındaki kullanıcılar tarafından yüklenebiliyor. Ancak HomePod'un resmi olarak Türkiye'de satılmadığını belirtelim.Yaklaşık 300 MB büyüklüğündeki yeni işletim sistemi sürümünü destekleyen iPhone ya da iPad modelinde Güncellemeler kısmından yükleyebilirsiniz.

Apple iOS 11.4 güncellemesini yayınladı

İşte madde madde iOS 11.4 güncellemesi ile kazanılan özellikler: Ev ses sisteminizi ve AirPlay 2 özellikli hoparlörleri evinizin her yerinden denetleyin Evinizdeki birden fazla AirPlay 2 özellikli hoparlörde aynı anda ve hepsi eşzamanlı olarak müzik çalı. AirPlay 2 özellikli hoparlörleri Denetim Merkezi’nden, kilitli ekrandan ya da iPhone’unuzda veya iPad’inizde uygulamalar içerisindeki AirPlay denetimlerinden denetleyin. iPhone’unuzdaki, iPad’inizdeki, HomePod’unuzdaki veya Apple TV’nizdeki Siri ile AirPlay 2 özelliği etkinleştirilmiş hoparlörleri denetlemek için sesinizi kullanın. AirPlay 2 özellikli hoparlörlerinizde çalanı yarıda kesmeden iPhone’unuzda veya iPad’inizde aramaları yanıtlayın ya da oyun oynayın