BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,97
ALTIN 2.325,34
HABER /  SPOR

Appiah’ın yerine 3 aday

Sarı kart cezalısı Appiah’ın yokluğu Fenerbahçe teknik kadrosunu kara kara düşündürüyor...

Abone ol

Kemal Aslan favori
Teknik Direktör Christoph Daum, bu oyuncunun yerine kime şans tanıyacağı yolunda kesin kararını henüz verebilmiş değil. Bu bölge için üç aday bulunuyor. En güçlü isim, Alman hocanın gözdelerinden Kemal... Ancak uzun süren sakatlıktan çıktıktan sonra hızla form tutmaya başlayan Selçuk da, her an formayı kapabilir. Bir diğer şanslı ise, Mehmet Yozgatlı...

Daum’un zor kararı
Galatasaray kupa karşılaşmasında sonradan oyuna giren ve Fenerbahçe’yi ateşleyen Mehmet Yozgatlı, herkesten olduğu gibi Christoph Daum’dan da olumlu puan aldı. Bu oyuncu sağ kanatta görevlendirilip, Ganalı Appiah’ın yerine göbeğe bir başka isim de kaydırılabilir. Tecrübeli teknik adam, Malatyaspor karşısına nasıl bir 11 süreceğinin kararını, maç gününe kadar basına ve taraftara kapalı yaptıracağı taktik ağırlıklı antrenmanlardan sonra verecek.

Ganalı barda eğlendi
Ezeli rakibi Galatasaray’a gol atarak, taraftarların deyimince ‘Gerçek Fenerbahçeli’ olan Appiah maç gecesi Daum tarafından ödüllendirildi. Cezası nedeniyle Malatyaspor karşısında forma giyemeyecek olan yıldız oyuncu, hocasının izniyle takım otobüsünden Levent sapağında inerek, sabahın ilk saatlerine kadar Etiler’de bir barda eğlendi. Turu kutlama izni koparan isimlerden biri de kaleci Volkan’dı. O da, bir başka gece kulübünde stres attı.