BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.507,68
HABER /  GÜNCEL

Apo yeniden yargılanıyor haberiniz yok!

Attığı tweetlerle olay yaratan Burhan Kuzu bu kez öyle bir şey yazdı ki okuyanlar şok oldu. Burhan Kuzu "Apo yeniden yargılanıyor, haberiniz yok" dedi.

Abone ol

HATİCE KÜBRA
TWİT-ÜL HAVADİS- Burhan Kuzu Twitter'dan Başbakan'a 2000 kişilik tasfiye listesinin gittiğini yazmış partisinden tepki almıştı. Attığı tweetler başına bela olan Burhan Kuzu bu kez bir takipçisine verdiği cevapla olay oldu. Kuzu'nun bu tweeti de çok tartışılacağa benziyor.

Burhan Kuzu Twitter'da bir takipçisinin"Apo'nun bile yeniden yargılanması söz konusu hale gelmeye çalıştırılıyor ne yaptığınızın farkında mısınız?" sorusu üzerine "Apo'nun yeniden yargılandığından daha haberin bile yok. Sen ve senin gibileri bilmediği hususlara girmemeye davet ediyorum." dedi. 

burhankuzu.jpg

ÖCALAN'A YENİDEN YARGILAMA TALEBİ REDDEDİLMİŞTİ

İmralı Cezaevinde hükümlü bulunan Abdullah Öcalan'ın avukatlarının, müvekkillerinin "yeniden yargılanması" ve "cezasının infazının durdurulması" talebiyle yaptıkları başvuru reddedilmişti. Avukatların bu karar sonrası karara olan itirazları da Eylül ayında Ağır Ceza Mahkemesi'nden dönmüştü. 

Öcalan'ın avukatlarınca yapılan itirazı değerlendiren Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi, savcıdan mütalaa istemiş, Cumhuriyet Savcısı mütalaasında, 11. Ağır Ceza Mahkemesinin kararının yerinde olduğunu belirterek, itirazın reddedilmesini talep etmişti.

twitter.com/Htckubra 

Facebook Hatice Kübra