BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.430,80
HABER /  GÜNCEL

Apartman yöneticisi ölü bulundu

Başkent’te bir apartmanın kazan dairesinde apartman yöneticisi kadın boynu kırılmış halde ölü bulundu.

Abone ol

Bunun üzerine şahsın bir süredir tartıştığı apartman görevlisi gözaltına alındı.

Olay, gece yarısı Çankaya Cebeci Mahallesi Tellikaya Sokak 12 numaralı apartmanda meydana geldi. İddialara göre bir süredir iki çocuk annesi öğretmen Kezban Doğan’ın (47) kapısını açık gören komşuları yakınlarına ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ve apartman sakinleri bina içinde aramalara başladı. Kazan dairesinde yapılan aramalar sırasında bir apartman sakini Kezban öğretmenin saçlarını fark etti. Polis ekipleri Doğan’ın hareketsiz şekilde yerde yattığını tespit etti. Olay yerine hemen sağlık ekipleri çağrıldı. Gelen sağlık ekipleri yönetici Doğan’ın boynunun kırılarak öldüğünü tespit etti. Bunun üzerine apartman görevlisi Adem isimli şahıs gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, bir süredir apartman görevlisi Adem ile yönetici Kezban Doğan arasında aidat konusunda tartışmalar yaşanıyordu. En son dün akşam saatlerinde tartışma yaşanmıştı. İddialara göre, gece yarısı apartman görevlisi, kazan dairesinde su aktığını söyleyerek Doğan’ı kazan dairesine götürmüş, Doğan bir daha evine dönmemişti. Bunun üzerine komşuları polis ekiplerini aramış ve kazan dairesinde Doğan’ın cesedine ulaşılmıştı.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Komşuları bir haftalığına memleketi Kırşehir’e giden Kezban Doğan’ın eşi ve yakınlarına haber verdi. Haberi alan Doğan’ın eşi ve kayınvalidesi gözyaşlarını tutamadı. Acılı eşi ve kayınvalideyi yakınları teselli etmeye çalıştı. Doğan’ın cesedi yapılan incelemelerin ardında Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.