BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,16
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

AÖF vize sınav yerleri ne zaman açıklanacak?

AÖF Vize sınavı giriş tarihleri belli oldu. Şimdi öğrenciler heyecanla sınav giriş yerlerini merak ediyor. Peki AÖF vize sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?

Abone ol

AÖF Vize sınavı giriş tarihleri belli oldu. Şimdi öğrenciler heyecanla sınav giriş yerlerini merak ediyor. Peki AÖF vize sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?

Bu hafta açıklanması beklenen vize sınavı giriş yerleri açıklanır açıklanmaz sayfamızda olacak. 


AÖF Vize sınavı 14-15 aralık tarihi.AÖF Vize Sınavı Giriş Yerleri TC kimlik no ile öğrenme.İşte Açık Öğretim Fakultesi sınavı...

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin tüm bölüm/programlarında kayıtlı öğrencilerden, 2013-2014 öğretim yılı Güz Döneminde Vize sınavları 14 15 Aralık tarihinde yapılacak.

AÖF, dönemlik-kredili sistemde Güz ve Bahar dönemi olmak üzere bir öğretim yılı, iki dönemden oluşmaktadır. Öğrenciler AÖF Güz ve Bahar dönemlerinde, AÖF ara ve dönem sonu sınavları olmak üzere her dönemde iki sınava gireceklerdir.

Öğrencilerin; AÖF ara sınav ve dönem sonu sınavlarına hangi il, bina, salon ve tarihte gireceği "Sınava Giriş Belgesi"nde yer alacaktır.

"Sınava Giriş Belgeleri" öğrencilerin adresleri ne posta ile gönderilmeyecektir. Öğrencilerin "Sınava Giriş Belgesi"nin dökümünü sınav tarihinden bir hafta öncesinden başlayarak AÖF Bürolarından veya http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresi "Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (Türkiye)" linkinden T.C. kimlik numarası ve şifrelerini kullanarak almaları gerekmektedir



Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 20 gün içinde http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresi "Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (Türkiye)" linkinde yayımlanmakta ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabilmektedir. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacaktır.

2013- 2014 Açıköğretim Sınav Tarihleri

Güz Dönemi Ara Sınavı 14 – 15 Aralık 2013

Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 25 – 26 Ocak 2014

Bahar Dönemi Ara Sınavı 26 – 27 Nisan 2014

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 07 – 08 Haziran 2014