BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.307,76
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

AÖF sonuçları sayfası ekran girişi son haber

AÖF sonuçları açıklanıyor beklenen tarih 12 Şubat Cuma. AOF sinav sonuclarinin bu hafta içinde açıklanması bekleniyor. Daha önceki sınavları 3 hafta içinde açıklayan anadolu.edu.tr sonuc sayfası internethaber'de olacak.

Abone ol

AÖF sonuçları açıklanıyor gözler 12 Şubat cuma gününde. AÖF sınav sonuçlarının bu hafta içinde cuma gününe kadar açıklanması bekleniyor. AÖF sınav sonuçlarını 3 hafta içinde açıklayan AÖF'nin 23-24 Ocak AÖF sınav sonuçlarını da bu haftaiçi açıklayacağı tahmin ediliyor.

aof sonuc sorgu sayfası anadolu.edu.tr adresinde erişime açılacak. Öğrenciler de AOF sinav sonuçlarını TC ve TCKN şifresi ile sorgulayacaklar.

AÖF SONUÇLARI AÇIKLANIYOR SİSTEM GİRİŞ EKRANI!

Peki AÖF sonuçlarını adaylar nasıl öğrenecek? AOF sinav sonuclari online olarak sorgulanacak. Adaylar öncelikle anadolu.edu.tr adresine girecek ve sınav sonuç ekranını görmek için sisteme TC ve TCKN şidresi ile giriş yapacak. AÖF sonuçları öğrencilerin adresine yollanmayacak. Sınav sonuçları sadece online olarak öğrenilecek.



AÖF sınav sonuçları adayların adresine posta ile gönderilmeyecek sonuçlar anadolu.edu.te adresinden online olarak sorgulanacak.

AÖF sınav sonuçları açıklanıyor gözler anadolu.edu.tr'de. Ülkemizde Anadolu Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesinin açık öğretim fakülteleri bulunur. Bu üniversitelerde her bölüm olmaz. Ancak pek çok açıktan öğreniminizi gerçekleştirebileceğiniz bölümler yine bu fakültelerde yer alır. Lisans eğitimi alamayan belli nedenlerle üniversiteye gidemeyen ya da vatandaşların ikinci bir bölüm okuma istekleri doğrultusunda gibi nedenlerle bu bölümler tercih edilir. Oldukça fazla bireyin başvuru da bulunduğu bu sınav geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirildi. 23 Ocak Cumartesi ve 24 Ocak Pazar günlerinde yapıldı. Adaylar öğrenci giriş belgeleri ve nüfus cüzdanları ile bu sınava girişlerini yaptılar. Ardından da bu zorlu maraton sona ermiş adaylar derin bir nefes almıştır. Artık adayları ter döktüren günler sona ermiştir.

2016 güz dönemi içerisinde üniversitelerde iki kez yapılan vize ve final sınavları aynı şekilde açık öğretim fakülteleri için de geçerlidir. Ocak ayı içinde de yapılan bu sınavın soruları ve cevapları bu hafta içerisinde internet aracılığı ile vatandaşların ellerine ulaştır. Artık yaşadığımız dönemin getirdiği yenilikler bizlerin meraklarını bir nebze de olsa azaltmayı başarmıştır. Çünkü ülkemizde gerçekleşen ilerleme eğitim alanı olmak üzere her türlü alanda kendini belli etmektedir. Bu ilerleyiş de bizlerin işine yaramaktadır. Ülkemiz sınırları içinde gerçekleştirilen bu yenilikler hiçbir zaman son bulmamış sürekli olarak devam etmektedir. Açık Öğretim Fakültesi sınavının sonuçlarının da en kısa zaman dilimi içinde açıklanması beklenmektedir. Çünkü gelişen teknolojik gelişmeler gerçekleşen sınavların daha hızlı okunmasını ve sonuçlarının çok daha kısa sürede belli olacağını da doğurmuştur. Sınavın yapıldığı tarihten iki hafta sonra sonuçların açıklanacağı ilgili kurumlar tarafından açıklanmıştır.

Sınav sonuçları açıklandığında sizler internet teknolojisini kullanarak sizler kolay bir şekilde sınav sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Sınava başvuru yaparken oluşturulmuş olan öğrenci giriş numaranız ile sizler sonucunuzu öğrenebilirsiniz. İnternet sistemini kullanarak sizler pratik ve kolay bir şekilde sınav sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Öğrenci giriş numaranız ve T.C. kimlik numaranız ile Açık Öğretim Fakültesi Sonuç Açıklama Sistemine girişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Artık akıllı cep telefonlarınızdan da internete bağlanabildiğiniz için evde, işte, yolda, bahçede aklınıza gelebilecek olan her türlü yerde internete bağlanabilirsiniz. Böylece sonuçlar açıkladığında sonucunuzu kolay bir şekilde dijital platform üzerinden öğrenebilirsiniz. 



AÖF sınav soru ve cevapları açıklandı mı sorusunun yanıtı beklenirken AÖF sınavında hatalı soru krizi yaşandı. AÖF sınavı Diplomasi Tarihi dersindeki soru iki kez sorulduğu için hatalı çıktı. Peki bu durum AÖF sınavını iptal ettirecek mi bilinmez ama AÖF sonuçlarının tahminden biraz daha geç açıklanması söz konusu.

AÖF sınavı 23 Ocak Cumartesi ve 24 Ocak Pazar günleri olmak üzere gerçekleştirildi. Açıktan üniversite okuyan vatandaşların tercih edecek olduğu bu üniversite okumak için vatandaşlara kapılarını ardına kadar açmıştır. Çünkü ülkemizde açıktan üniversite okuyan birey sayısı oldukça fazladır. Üstelik bu sayı da her geçen gün düzenli olarak artmaktadır. Vatandaşlar olarak bizler eğitim öğretim hayatına devam etmek isteriz. Herhangi bir nedenden dolayı bizler eğitim hayatına devam etmekte güçlük çeksek de bizler eğitim öğretim hayatımıza bir şekilde devam etmenin yollarını deneriz. Artık lisenin bile zorunlu hale geldiği ülkemizde her vatandaş kendini geliştirmeye ilerletmeye mecburdur. Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

AÖF SINAVINDA HATALI SORU!

Açık öğretim fakültesi sınavında her öğrenci katılımını sağlayabilir. Açık Öğretim Fakültesi 2015 – 2016 güz dönemi final sınavı yapılmıştır.  Açık öğretim fakültesinde eğitim gören öğrencilerin sınavları iki oturum şeklinde yapılmaktadır. Ne kadar başarılı olduklarını öğrenmek için öğrenciler girmiş oldukları bu sınavlardan kaçar puan aldıklarını merak ederler. Anadolu Üniversitesi kapsamında yapılan bu sınava lise diploması olan her birey katılımda bulunabilir. Final sınavından bulunan öğrencilerin artık tek merak ettikleri şey sınavlarla ilgili detaylı bilgidir. Vatandaşlar sınav başvurusunda bulunup sınava nerede gireceklerini belirlendikten sonra sınav tarihinde salonlarda bulunurlar. Sonrasında sizler bu zorlu maratondan alnınızın teriyle atlattınız.
 
Hazırlanan bu soruların cevaplarına gözler çevrildi artık odak noktası bu alana çevrilmiştir. Eski dönemlerde olduğu gibi artık bizlerin sınavlara girmeleri ve de sonuçları beklemesi bu kadar zaman almaz. Çünkü günümüzde ilerleyen teknolojik gelişmeler sayesinde sizler çok daha kısa bir zaman dilimi içerisinde sınavın sonuçlarına ulaşabilirsiniz.
 
Bizler artık gelişmiş internet teknolojisi ile beraber işlemlerimizi halledebiliriz. Şöyle bir etrafımıza baktığımızda herkesin elinde telefonlar, tabletler ve de bilgisayarlar görmekteyiz. Yediden yetmişe her bireyin ellerinde yer alan akıllı telefonlar aracılığı ile artık internete erişim sağlamak oldukça kolaydır. Bu durumda bizler interneti rahatlıkla kullanabiliriz. İnternet sistemi üzerinden girmiş olduğumuz bu sınavın sorularını sınava girdikten en geç bir gün sonra internetten öğrenebiliriz. Çünkü artık teknolojik gelişmeler hayatımızı kolaylaştırmış ve de bu doğrultuda işlemlerimizi çok daha kısa süre içinde yapmamızı sağlamıştır.
 
İnternet sistemi sayesinde bizler AÖF sınav sorularına erişimimizi sağlayabilir, bu alandan kendi cevaplarımızı karşılaştırabiliriz. Bu da bizlerin sınav sonuçları açıklanana kadar bizlerin meraklarını gidermelerine yardımcı olur. Bizler de o zamana daha çok var diye strese kapılmamış oluruz. Sınavın hemen ardından sınav sorularına ulaşmamız mümkündür. Vatandaşlar olarak bizler ister telefondan ister bilgisayardan internete erişim sağlayabildiğimiz her türlü ortamdan sınav sorularına ulaşabiliriz. Sınav olduktan 20 gün sonra da zaten sonuçların açıklanacağı duyurulmuştur.  Böylece girmiş olduğunuz bu AÖF sınav sorularına erişim sağlayarak büyük kolaylık sahibi yakalamış olursunuz.