BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

AÖF sınavı yorumları AÖF soru cevapları nasıldı-AÖF yorumları sayfası

AÖF sınavı yorumları nasıldı, AÖF final sınavı soru cevapları nasıldı, sorular kolay mıydı soruları bugün son AÖF oturumuna giren öğrencilerin gündeminde. AÖF bahar dönemi final sınavı bitti. Peki AÖF soruları nasıldı, sorular kolay mıydı, AÖF sınav yorumlarınızı yazın anında yayınlayalım. AÖF sınavı sayısal-sözel bölüm soru yorumları sayfamızda.

Abone ol

AÖF sınavları bugün son oturumlar bitti. AÖF bahar dönemi final sınavlarının sona ermesinin ardından rahat bir nefes alan binlerce öğrenci şimdi gözünü AÖF sınav yorumlarına çevirdi. Sınavın ardından öğrenciler AÖF soru cevaplarını nasıldı sorusunu tartışıyor. Peki her oturum için adaylara 30 dakika verilen AÖF final sınavı soruları nasıldı, sorular kolay mıydı, AÖF sayısal bölüm soru cevapları yorumu ve AÖF sözel bölüm soru cevap yorumları haberimizde olacak. Siz de AÖF sınavı hakkında yorumlarınızı bize yazın, anında paylaşalım...

Peki AÖF final sınavı soru cevapları ne zaman yayınlanacak? AÖF final sınavı oturumlarının tüm soru cevaplarının en geç 4 iş günü içinde öğrencilerin erişimine açılması bekleniyor. AÖF soru cevapları açıklandığı an haberimizde olacak. 

AÖF'TEN ÜÇ DERS SINAVI ÖNCESİ ÖNEMLİ DGS DUYURUSU: Anadolu Üniversitesi Merkezî Açıköğretim ve Uzaktan Öğretim Sistemine göre eğitim-öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin lisans veya önlisans programlarında kayıtlı öğrenciler için Üç ders sınavı, 21 Temmuz 2018 Cumartesi günü saat 15:00’de, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa’da gerçekleştirilecektir.

2018 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile Üç Ders Sınavı 21 Temmuz 2018 Cumartesi aynı gün yapılacaktır.

Dikey Geçiş Sınavı: 21 Temmuz 2018 Cumartesi Saat:10:00

Üç Ders Sınavı: 21 Temmuz 2018 Cumartesi Saat:15:00

Her iki sınava katılmak isteyen adaylar Dikey Geçiş Sınav merkezi ile Üç Ders sınav merkezini aynı il seçmelidirler.ÖSYM Aday İşlemleri DGS Sınav Merkezi tercihi sırasında yukarıda yer alan üç ders sınav merkezlerini tercih etmelidirler.

Harf Notu Ağırlık Katsayısı

AA 4,00

BA 3,50

BB 3,00

CB 2,50

CC 2,00

FF 0,00

G Geçer

Z Devamsız