BIST 9.722
DOLAR 32,49
EURO 34,95
ALTIN 2.423,25
HABER /  GÜNCEL

AÖF sınavı saat kaçta AÖF sınavı oturum bilgileri-27 Mayıs 2018

AÖF bahar dönemi final sınavlarının son oturumu bugün yani 27 Mayıs Pazar günü yapılacak. AÖF sınavı sabah oturumu saat 09.30'da başlayacak. AÖF ikinci oturum ise öğleden sonra saat 14.00'te başlayacak. Belirlenen sınav merkezlerinde yapılan AÖF oturumları için adaylara 30 dakika verilecek. AÖF sınav giriş belgesi ile sınava girilecek.

Abone ol

AÖF final sınavı ne zaman başlayacak, AÖF 27 Mayıs final sınavı bugün iki oturumla yapılacak. AÖF bahar dönemi final sınavları sabah oturumu ve öğleden sonra oturumu olmak üzere 2 kez yapılacak. AÖF sınavı sabah oturumu saat 09.30'da başlayacak. İkinci ve son oturum ise öğleden sonra saat 14.00'te yapılacak. AÖF sınav oturumları için adaylara 30 dakika verilecek. AÖF final sınavı soru cevaplarının ise sınavdan sonra en geç 4 iş günü içinde erişime açılması bekleniyor. 

2018 AÖF final sınavı 26 Mayıs Cumartesi ve 27 Mayıs Pazar günleri toplamda dört oturumla gerçekleşecek. İki oturumda AÖF dönem sonu sınavları saat 09.30'da ve öğleden sonra saat 14.00'da yapılacak. Türkiye genelinde bulunan sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek final sınavda, her bir oturum için 30 dakika sürecek.

GEREKLİ BELGELER HANGİLERİ?

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

AÖF GİRİŞ YERLERİ SORGULAMA: AÖF sınav giriş belgesini almak için AÖF otomasyon sistemine öğrenci girişi yapılması gerekiyor. T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak Sınav giriş belgesi sorgulaması yapılabilir. Sınav giriş belgelerinin sınav esnasında mutlaka öğrencinin yanında bulunması gerekiyor.