BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.433,82
HABER /  GÜNCEL

AÖF sınav yerleri bilgisi final sınavı AÖF iş takvimi 2018

AÖF sınav yerleri açıklandı mı 26-27 mayıs AÖF final sınavı giriş yeri öğrenme sayfasının en geç 3 iş günü içinde erişime açılması bekleniyor. AÖF sınav giriş belgelerinin ise önümüzdeki haftanın başında öğrenci otomasyonu bölümünde erişime açılması bekleniyor. AÖF bahar dönemi final sınav sınavı yeri sorgulaması haberimizde olacak.

Abone ol

AÖF sınav yerleri açıklandı mı, AÖF bahar dönemi final sınavı giriş yeri ve AÖF sınav giriş belgesi çıkarma sayfası haberimizde olacak. AÖF sınavları için geri sayım çoktan başladı. Bahar dönemi final AÖF sınavları 2 oturumla 26-27 Mayıs'ta yapılacak. AÖF sınav yeri bilgisi sayfasının önümüzdeki hafta erişime açılması bekleniyor. AÖF sınav giriş belgesi ise öğrenci otomasyonu bölümünde online olarak öğrenilecek.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYIMLANDI MI: Açıköğretim Fakültesi bünyesinde Türkiye'nin birçok merkezinde düzenlenen sınavların giriş belgesi henüz yayımlanmadı. AÖF'ün sınav giriş belgesini hafta başında yayımlaması bekleniyor. Sınav giriş belgesi AÖF'ün resmi sayfasına bağlı olan 'öğrenci otomasyonu' sayfası üzerinden görüntüleniyor ve çıktısı bu sayfa üzerinden alınıyor.

SINAV TARİHLERİNİN DEĞİŞTİRİLMESİYLE İLGİLİ DUYURU: Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar) ve ilk defa yapılacak olan Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları İçin Yapılacak Sınav (8. sınıflar) tarihleri MEB tarafından 02-03 Haziran 2018 tarihleri olarak yeniden belirlenmiştir.
Bu nedenle 02-03 Haziran 2018 tarihlerinde yapılması planlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı tarihlerinin 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılması kararı alınmıştır.