BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.423,14
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

AÖF sınav yeri giriş belgesi alma 2017 sorgu ekranı!

AÖF sınav yerleri açıklandı aöf sınav giriş belgesi alma ekranı internethaber'de. 26 - 26 Kasım AÖF final sınav yerleri erişime açıldı. Öğrenciler sınavdan önce aof sınav yerini ve giris belgesini aşağıdaki linkten öğrenebilir.

Abone ol

AÖF sınav yerleri açıklandı aöf sınav giriş belgesi alma internethaber'de. 25 - 26 Kasım AÖF final sınavı için gergin bekleyiş başladı. Milyonlarca öğrenci bu haftasonu aöf sınavına girecek. anadolu.edu.tr adresinde AÖF sınav giriş yerleri ve aöf sınav giriş belgesi erişime açıldı. Peki AÖF sınav yeri sorgu ekranı ve aof sinav giris belgesi alma linkine nasıl ulaşacaksınız? Tüm AÖF haberleri internethaber'de.

AÖF sınav yeri bilgileri ve aöf sınav giriş belgesi adayların adresine gönderilmeyecek. Adaylar AÖF bilgilerini online olarak anadolu.edu.tr adresinden öğrenebilecek.

AÖF SINAV YERİ GİRİŞ BELGESİ ALMA EKRANI

AÖF sınav giriş yerleri erişime açıldı. 25 - 26 Kasım tarihinde yapılacak olan AÖF final sınavları için giriş yerleri sistemde yayınlandı. Sınava girerken nüfus cüzdanınız, sınav giriş belgenizi yanınızda götürmeyi unutmayın!

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde Açık Öğretim Fakültesi internet sitesinden açıklanması bekleniyor.