BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.497,16
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

AÖF sınav sonucu 2018 final dönemi sorgu ekranı

AÖF 13 - 14 Ocak final dönemi sınav sonuçları açıklandı mı ne zaman açıklanacak? Binlerce öğrencinin hafta sonu girdiği AÖF sınav sonucu her an açıklanabilir. AÖF sınav sonucu açıklandığı andan itibaren haberimizden öğrenebilirsiniz.

Abone ol

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan AÖF sınav sonucu için heyecanlı bekleyiş başladı. 13 - 14 Ocak tarihleri arasında yapılan AÖF sınav sonucu ne zaman belli olacak sorusu merak ediliyor. 2018 AÖF sınav sonucu internethaber'de.

AÖF Güz Dönemi Final sınavları 13-14 Ocak tarihlerinde yapıldı. Adaylar iki gün boyunca farklı oturumlarda sınavlara girdiler. Sınavların sona ermesinin ardından sınav soruları ve sonuçları heyecanla bekleniyor.

AÖF SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK? AÖF soruları ve cevapları geçtiğimiz dönemlerde olduğunu gibi sınavların sona ermesinin ardından bir hafta içerisinde erişime açılması bekleniyor. Adaylar AÖF sorularına ve cevaplarına sisteme öğrenci girişi yaprak 'Anadolum eKampüs' üzerinden ulaşabilecekler.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? AÖF sınav sonuçları ise sınavların sona ermesinin ardından on beş günlük süre içerisinde sorgulamaya açılıyor. Sınav sonuçları sisteme öğrenci girişi yaparak sorgulanabilecek.

SINAV SONUÇ İTİRAZ: Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.