BIST 9.140
DOLAR 32,39
EURO 35,05
ALTIN 2.326,76
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

AÖF sınav sonuçları 25 - 26 Kasım sorgulama ekranı

AOF sinav sonuclari anadolu üniversitesi sorgulama ekranı. AÖF sınav sonuçları her an açıklanabilir. 25 - 26 Kasım tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan AÖF sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren internethaber'de.

Abone ol

Binlerce öğrencinin merakla beklediği AÖF sınav sonuçları her an açıklanabilir. Güz dönemi sınavına giden adayların heyecanlı bekleyişi devam ediyor. Sınav sonuçlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

AÖF sınav sonuçları için artık sayılı günler kaldı. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan sınav sonuçlarının 10- 15 gün içinde açıklanması bekleniyor. AÖF sınav sonuçlarını merak eden adaylar şimdiden arama yapmaya başladı. AÖF sınav sonuçlarını açıklandığı andan itibaren haberimizden öğrenebilirsiniz. 

AÖF SINAV SONUÇLARI SORGU EKRANI: AÖF sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Fakat en geç bu hafta sonuna kadar sınav sonuçlarının açıklanması bekleniyor.

AÖF SINAV SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLECEK? AÖF sınav sonuçları Anadolu Üniversitesi otomasyonundan öğrenilecek.

AÖF SINAV SONUÇLARI İTİRAZ NASIL OLACAK? Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.