BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.432,22
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

AÖF sınav sonuçları 25 - 26 Kasım 2017 güz dönemi sorgu ekranı

AOF sinav sonuclari aciklandi mi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi tarafından 25 - 26 Kasım tarihleri arasında yapılan sınav sonuçları her an açıklanabilir. Sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren internethaber'de.

Abone ol

Binlerce adayın girdiği Anadolu Üniversitesi açıköğretim sınavı geçtiğimiz haftalarda yapıldı. Güz dönemi ara sınav olan AÖF sınav sonuçları merakla bekleniyor. Aöf sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren haberimizde.

AÖF sınav sonuçları merakla bekleniyor. Binlerce öğrenci 25-26 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirilen AÖF sınav sonuçlarına kilitlendi. Anadolu Üniversitesinden henüz resmi bir açıklama gelmedi. AÖF sınav sonuçlarının yanı sıra soru ve cevapları da henüz açıklanmadı.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuçlarının açıklanma tarihi belli olmadı fakat geçtiğimiz yıllarda yapılan sınav sonuçlarına baktığımız zaman 10 - 15 gün içerisinde açıklanıyordu. Bu yıl da sınav sonuçları bu hafta sonuna kadar açıklanabilir.

AÖF SINAV SORULARINA NEREDEN ERİŞEBİLİRİM?

Geçmiş yıllarda çıkmış sınav sorularına ve cevaplarına AnadoluM eKampüs Sisteminden erişim sağlanıyor. TCKN ve şifrenizle oturum açarak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz. 25-26 Kasım'da yapılan AÖF vize sınavlarının soruları ve cevapları ise henüz yayınlanmadı. Soru ve cevapların bir hafta içerisinde erişime açılması bekleniyor.

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ NASIL YAPILACAK?

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.