BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.431,68
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. 16-17 Nisan AÖF bahar dönemi vize sınavları giriş yerleri anadolu.edu.tr'de açıklandı. AÖF sinav yeri AOF sinav giris belgesi internethaber'de.

Abone ol

16-17 Nisan AÖF bahar dönemi vize sınavları giriş yerleri açıklandı.

AÖF sınav giriş yerleri ve AÖF sınav giriş belgesi AÖF sınav yeri anadolu.edu.tr sayfasında duyuruldu. AÖF sınav giriş belgesi indirme linki internethaber'de...

Peki AÖF sınav yeri ve AÖF sınav giriş belgesi nasıl öğrenilecek? AÖF sınav yeri bilgileri adaylara posta yolu ile gelmeyecek. AÖF sınav giriş belgesi ve AÖF sınav yeri bilgileri online olarak anadolu.edu.tr adresinden T.C şifresi ve TCKN ile sorgulanacak.

Sınava girecek adaylar anadolu.edu.tr ana sayfasından öğrenci girişi bölümünü tıklayıp aşağıda karşılarına çıkan öğrenci otomasyonunu tıklayacaklar. Daha sonra Kimlik numarası ve şifrelerini girip sınav yerlerini öğrenebilirsiniz.

SINAVA GİRMEK İÇİN HANGİ BELGELER GEREKLİDİR?
 
Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
Fotoğraflı ve Onaylı Özel Kimlik Belgesi (Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport, zorunlu askerlik görevini ifa eden er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi (muvazzaf askerler hariç), Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait kartlar)
 
Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.
Öğrenciler Sınav Giriş Belgesinde yazılı olan sınav il, ilçe, bina, salon, sıra, tarih ve saatte sınava girmek zorundadırlar.
 
Öğrenciler sınava girecekleri binayı sınavdan en az bir gün önce mutlaka görmeli ve sınav saatinden bir saat önce sınava gireceği binada hazır bulunmalıdırlar.