BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.283,62
HABER /  GÜNCEL

AÖF sınav giriş belgesi-AÖF sınav yeri bilgisi açıklandı

AÖF sınav giriş yerleri ve AÖF sınav giriş belgesi alma sayfası bugün erişime açıldı. 26-27 Mayıs'ta AÖF bahar dönemi final sınavına girecek açıköğretim öğrencileri sınav giriş yerlerini https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx adresinden Açıköğretim Fakültesi otomasyon sistemine girerek öğrenecek.

Abone ol

AÖF sınav yerleri açıklandı, sorgulama sayfası ve AÖF sınav giriş belgesi alma ekranı ÖSYM tarafından bugün erişime açıldı. Eğitim hayatına açıköğretim fakültesinde devam eden öğrenciler 26-27 Mayıs'ta AÖF bahar dönemi final sınavına girecek. Sınava sadece 4 gün kala öğrenciler AÖF sınav giriş belgelerini bugünden itibaren alacak. AÖF final sınavı-sınav giriş belgesi çıktısı alma detaylı anlatım ile haberimizde. 

Öğrenciler Açıköğretim Fakültesi otomasyon sistemine girerek sınav giriş yerlerini öğrenebiliyor. AÖF sınav giriş belgesini getirmeyenler sınava alınmıyor. Sınavlara hazırlanan öğrenciler final gününü iple çekiyor.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ EKRANI, TIKLA ÖĞREN

AÖF sınav giriş yerleri resmi site üzerinden duyuruldu. Adaylar sınav giriş yerlerine “https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx” internet sitesi üzerinden ulaşabilecek.

AÖF FİNAL SINAV TARİHLERİ DEĞİŞTİ

Anadolu Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre;

“Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar) ve ilk defa yapılacak olan Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları İçin Yapılacak Sınav (8. sınıflar) tarihleri MEB tarafından 02-03 Haziran 2018 tarihleri olarak yeniden belirlenmiştir.

Bu nedenle 02-03 Haziran 2018 tarihlerinde yapılması planlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı tarihlerinin 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılması kararı alınmıştır.”

AÖF'TEN ÜÇ DERS SINAVI ÖNCESİ ÖNEMLİ DGS DUYURUSU: Anadolu Üniversitesi Merkezî Açıköğretim ve Uzaktan Öğretim Sistemine göre eğitim-öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin lisans veya önlisans programlarında kayıtlı öğrenciler için Üç ders sınavı, 21 Temmuz 2018 Cumartesi günü saat 15:00’de, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa’da gerçekleştirilecektir.

2018 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile Üç Ders Sınavı 21 Temmuz 2018 Cumartesi aynı gün yapılacaktır.

Dikey Geçiş Sınavı: 21 Temmuz 2018 Cumartesi Saat:10:00

Üç Ders Sınavı: 21 Temmuz 2018 Cumartesi Saat:15:00

Her iki sınava katılmak isteyen adaylar Dikey Geçiş Sınav merkezi ile Üç Ders sınav merkezini aynı il seçmelidirler.ÖSYM Aday İşlemleri DGS Sınav Merkezi tercihi sırasında yukarıda yer alan üç ders sınav merkezlerini tercih etmelidirler.