BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,66
ALTIN 2.523,36
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

AÖF sınav giriş belgesi 2017 giriş yerleri ne zaman açıklanacak?

AÖF 2017 sinav giris belgesi 2017 belli oldu mu milyonlarca öğrenci AÖF sınav giriş yerlerini merak ediyor. Güz dönemi AÖF giriş yerleri her an açıklanabilir. AÖF giriş yerleri anadolu.edu.tr ve internethaber'de.

Abone ol

25 - 26 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan AÖF sınav giriş yerleri henüz belli olmadı. Peki AÖF sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak Anadolu Üniversitesi ne diyor?

Açıköğretim Fakültesi'nde eğitim gören binlerce öğrenci, yaklaşan Güz Dönemi Vize Sınavları öncesinde sınav giriş belgesi için bekleyişe başladı. Sınav giriş belgesi ile öğrencilere sınava girecekleri yer bilgisi sunulacak ve öğrenciler sınav günlerinde belgeleriyle birlikte sınava girecekler. Peki AÖF sınav giriş belgesi ne zaman çıkacak? AÖF sınav yerleri ne zaman belli olacak? İşte detaylar.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde eğitim gören öğrenciler, Kasım ayının son günlerinde yapılacak olan vize sınavları öncesinde sınav yerlerini öğrenmek için internet üzerinde "AÖF sınav giriş belgesi" aramasını yapmaya başladı. Yayınlanacak olan sınav giriş belgesi ile öğrenciler sınava girecekleri merkezi öğrenecek. AÖF sınav giriş belgesi, genellikle sınava 1 hafta süre kala yayınlanmaktadır. Böylece öğrenciler sınava girecekleri merkezlere 1 hafta öncesinden gitme imkanı bulur ve sınav günü sorun yaşamaz. AÖF sınav giriş belgeleri, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrenci sisteminden yayınlanmaktadır.

AÖF sınav giriş yerleri henüz açıklanmadı. Sosyal medya kullanıcıları ise AÖF giriş yerlerinin hala açıklanmamasına itiraz ediyor. Sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren haberimizden bulabilirsiniz.

AÖF VİZE SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Açıköğretim Fakültesi öğrenciler, sınav giriş belgelerinin yayınlanmasını beklerken, bir yandan da yaklaşan vize sınavlarının tarihini merak ediyor. Anadolum eKampüs üzerinden erişime açılan bilgilere göre, AÖF Güz Dönemi vize sınavları 25-26 Kasım tarihlerinde yapılacak.