BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

AÖF final sonuçları güz dönemi 13 - 14 Aralık sorgu ekranı

13 - 14 Aralık'ta yapılan AÖF final sonuçları açıklandı mı? Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan AÖF soru- cevapları ve sınav sonuçları merak ediliyor. AÖF sınav sonuçlarını öğrenme öğrenci otomasyonu ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Binlerce adayın merakla beklediği AÖF sınav sonuçlarının açıklanması için geri sayım başladı. 13 - 14 Aralık tarihleri arasında yapılan AÖF sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren internethaber'de.

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan sınavlarda güz döneminde sona gelindi. Güz dönemi sınavına giren vatandaşlar şimdi bahar dönemini merakla beklemeye başladı. Peki 13 - 14 Aralık tarihleri arasında yapılan AÖF sınav sonuçları açıklandı mı?

AÖF SINAV SONUÇLARI 13 - 14 ARALIK SORGU EKRANI 

AÖF soruları ve cevapları geçtiğimiz dönemlerde olduğunu gibi sınavların sona ermesinin ardından bir hafta içerisinde erişime açılması bekleniyor. Adaylar AÖF sorularına ve cevaplarına sisteme öğrenci girişi yaprak 'Anadolum eKampüs' üzerinden ulaşabilecekler.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? AÖF sınav sonuçları ise sınavların sona ermesinin ardından on beş günlük süre içerisinde sorgulamaya açılıyor. Sınav sonuçları sisteme öğrenci girişi yaparak sorgulanabilecek.

SINAV SONUÇ İTİRAZ: Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.