BIST 9.635
DOLAR 32,45
EURO 34,51
ALTIN 2.476,21
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

AÖF 2017 güz dönemi giriş yerleri 4 yanlış 1 doğruyu götürecek mi?

AÖF güz dönemi giriş yerleri 2017 belli oldu mu? Anadolu Üniversitesi sınav giriş yerleri belli oldu mu aöf güz dönemi sınav yerleri merak ediliyor. Güz dönemi sınav yerleri açıklandığı andan itibaren ekampus.anadolu.edu.tr ve internethaber'den bulabilirsiniz.

Abone ol

AÖF güz dönemi sınavına sayılı günler kaldı. Binerce aday sınav giriş yerlerinin ne zaman açıklanacağını merak ediyor. AÖF giriş yerleri 2017 haberimizde.

Binlerce öğrencinin katılacağı AÖF güz dönemi vize sınav tarihleri açıklandı. Az bir süre kalan AÖF sınav tarihlerine öğrenciler gün saymaya devam ediyor. AÖF güz dönemi sınav yerleri henüz belli olmadı.

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

25 Kasım tarihinde yapılacak olan AÖF 2017 güz dönemi sınav yerleri her an açıklanabilir. Geçtiğimiz dönemlere baktığımız zaman AÖF sınav giriş yerlerinin son 10 gün içinde açıklanması bekleniyor.

4 YANLIŞ BİR DOĞRUYU GÖTÜRÜYOR MU?

Geçtiğimiz öğretim yılında uygulanmaya başlanan ve üniversite giriş sınavlarında olması gereken 4 yanlışın bir doğruyu götürmesi uygulaması tüm Açıköğretim Fakültelerinin vize, final ve bütünleme sınavlarına getirilmişti. Adayların tepkilerine, kampanyalarına rağmen bu yıl da değişiklik yok! Açıköğretim Fakülteleri, İstanbul Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi'nde yer almaktadır. Yükseköğretim Kurulunun geçtiğimiz yıl aldığı kararla sınav değerlendirmelerinde 4 yanlış sorunun 1 doğru cevabı götürmesi uygulaması tüm açıköğretim fakültelerine getirilmesinin ardından yeni öğretim döneminde de uygulanacak!