BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,84
ALTIN 2.502,51
HABER /  GÜNCEL

Anthony Bourdain Türkiye gezisi Serra Yılmaz gaf yapmıştı

Anthony Bourdain ölüm haberi ile dünya gündemine girerken Türkiye ziyareti akıllara geldi. Ünlü şef Anthony Bourdain Türkiye'ye geldiğinde Serra Yılmaz ile görüşmüştü. Serra Yılmaz o program ile büyük tepki almıştı.

Abone ol

Anthony Bourdain CNN'de yayınlanan Parts Unknown programının bir bölümünü Türkiye'ye ve yemeklerimize ayırmıştı. O bölümde de oyuncu Serra Yılmaz'ı konuk etmişti. Serra Yılmaz’ın, Bourdain’in "Türk olmak nasıl bir şey" sorusuna “Evet Türküm ama bu benim suçum değil” sözleriyle karşılık verince olay olmuştu.

Serra Yılmaz tepkiler üzerine twitterdan açıklama yaparak bunun bir şaka olduğunu söylemişti.

Anthony Bourdain Gezi olayları sırasında da Türkiye gelmiş ve programını İstanbul'da çekmişti. Ünlü şef son gelişinde ise Türkiye'nin tanıtımına programıyla çok olumlu katkı yapmıştı.

İSTANBUL'UN TEMİZLİĞİNE VE AYRANA HAYRAN KALMIŞTI : Antnony Bourdain'ı son gelişinde NTV muhabiri gezdirmişti. Onun anlattıklarına göre Anthony Bourdain İstanbul'un temizliğine hayran kalmış. Onu gezdiren Esra Yalçınalp şunları anlatmıştı:

-'Buranın temiz bir yer olmasından çok etkilendi. Bundan programda da bahsediyor biraz. Sanırım İstanbul’un pis bir yer olacağını bekliyordu. Böyle bir önyargısı vardı. Bu kadar eski ve bu kadar kalabalık bir şehrin nasıl olup bu kadar temiz tutulduğuna inanamadı. Buna çok hayran kaldı. Ve servisten çok memnun kaldı. Lokantalarda, yemek yediğimiz diğer yerlerde gördüğü servisten çok etkilendi. “Böyle şeyi hiçbir yerde görmedim” dedi.

-Hayatında ilk defa ayran içti. Amerikalılar yoğurda sadece rejim yemeği olarak bakar o yüzden Tony de buna mesafeliydi. Sonra çok beğendi. Programda “Hayatımda yoğurdun beni bu kadar heyecanlandıracağını hiç düşünmezdim” dedi. Eğer diyor, “bu da olduysa bu hayatta herşey mümkün”.

Dünyaca ünlü şef Anthony Bourdain otelde öldü şok iddia!

Anthony Bourdain kimdir kaç yaşında eski eşi ve sevgilisi kimdir