BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,06
HABER /  DÜNYA

ANTALYASPOR, ORDUSPOR’A BİLENİYOR

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında, sahasında Orduspor ile karşılaşacak olan Medical Park Antalyaspor, bu maçın hazırlıklarına devam ediy...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında, sahasında Orduspor ile karşılaşacak olan Medical Park Antalyaspor, bu maçın hazırlıklarına devam ediyor.
Hasan Subaşı Tesisleri’nde teknik direktör Mehmet Özdilek idaresinde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Kondisyon çalışmasının ardından kırmızı beyazlılar yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenmana sakatlığı bulunan kaleci Hakan Arıkan ile Mehmet Sedef katılmadı.
Medical Park Antayaspor’un Ümit Milli futbolcusu Musa Nizam, transferi ile ilgili olarak, “Kulübümün menfaatleri doğrultusunda hareket ederim” dedi.
Medical Park Antalyaspor’da antrenman öncesi defans oyuncusu Musa Nizam, açıklamalarda bulundu.
Ligde kalan 2 maçı kazanmak istediklerini ifade eden Nizam, “İlk maçımızı kazandık. Sonraki maçları da kazanıp ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz. Ligde son haftalara gelindi. Ligi iyi yerde bitirmek istiyorsak kaşan 2 maçımızı kazanmalıyız” dedi.
Nizam, ligin ikinci yarısında çok gol yemelerini ise takım halinde hücum ve defans yapamamalarına bağladı.
Teknik Direktör Mehmet Mehmet Özdilek’in performansını da değerlendiren Nizam, “İyisiyle kötüsüyle ile 5 yıl geçirdik. Süper ligde hocalar 5 yıl aynı takımda kalmıyor. Mehmet hoca başarılı 5 yıllık süreçte başarılıdır” diye konuştu.
Nizam, devre arasında kendisine Beşiktaş ve Trabzonspor’dan gelen transfer teklifleri ile ilgili olarak ise, “Devre arasında bu teklifler geldi. Ancak kulübümle sözleşmemi uzattım. Kulübüm nasıl karar alırsa, ben o karara saygı duyarım” açıklamasını yaptı.
Ligde kırılma maçlarını kaybettiklerini kaydeden Nizam, “Hedefimiz ligi ilk dört içinde tamamlamaktı. Sivas ve Bursa gibi iki önemli maçı kaybetmemiz kötü oldu. Önümüzde beşincilik ve altıncılık şansımız var” ifadelerine yer verdi.
(İHA)