BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.434,57
HABER /  GÜNCEL

Antalya'da korkunç trafik kazası

Antalya Liman kavşağında otomobil ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, otomobilde bulunan 5 kişi yanarak öldü.

Abone ol

Antalya'da aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen kazada içinde 5 kişinin bulunduğu otomobil kırmızı ışıkta bekleyen tırın altına girdi.

TIR ve otomobil alev topuna dönerken, 5 kişi yanarak öldü, 1 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle Antalya- Kemer Karayolu 5 saat ulaşıma kapandı.

KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL ORTA REFÜJDE 60 METRE GİTTİ

Kaza, saat 02.20 sıralarında Antalya- Kemer yolundaki Liman Kavşağı'nda meydana geldi. Antalya'dan Kemer yönüne giden Emrah Bülbül yönetimindeki içinde 5 kişinin bulunduğu 05 RD 419 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkınca orta refüje çıktı. 

Korkunç kazadan fotoğraflar için TIKLAYIN

TIR'IN YAKIT DEPOSUNUN BULUNDUĞU BÖLMEYE ÇARPTI

Yaklaşık 60 metre orta refüjden giden otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen Kalip Asker yönetimindeki 07 HZ 762 plakalı TIR'ın yakıt deposunun bulunduğu bölmeye hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil ve TIR bir anda yanmaya başladı. Alev topuna dönen TIR'ın sürücüsü Kalip Asker yaralı halde araçtan çıkarken lüks otomobilde bulunan 5 kişi aracın içinde yanarak öldü. Kazanın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. 

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Antalya'da tır ile otomobilin çarpışması sonucu ölenlerin kimlikleri belirlendi. Otomobilde bulunan sürücü Bülbül ile Masum Doğan, Zeynep Tıraş, Mercan Ender ve Erol Türkmen yanarak hayatını kaybetti. Yaralanan tır sürücüsü Galip Asker ise hastanede tedavi altına alındı.

Öte yandan Amasya'da yaşayan Emrah Bülbül'ün, asker arkadaşı olan ve Antalya'da yaşayan Masum Türker'i ziyarete geldiği öğrenildi.