BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,75
ALTIN 2.490,49
HABER /  GÜNCEL

Antalyada fuhuş baskını

Antalya'da bir ihbarı değerlendiren polis, 1'i Türkmen, 2'si Gürcü 3 hayat kadınını yakaladı

Abone ol

Antalya'da bir ihbarı değerlendiren polis, 1'i Türkmen, 2'si Gürcü 3 hayat kadını ile bu kadınları erkeklere pazarlayan 4 kişiyi gözaltına aldı. Türkmen hayat kadınının ülkesinde öğretmenlik yaptığı belirlendi.

Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'ni arayan bir kişi, Sanayi Polis Merkezi binası üzerindeki ‘Size yardımcı olabilmemiz için, lütfen bize yardımcı olun’ yazısından etkilendiğini söyleyerek, “Tahılpazarı Mahallesi Çatalköprü Caddesi, Hasibe Bağlı Apartmanı birinci katında yabancı uyruklu kadınlar erkeklere pazarlanıyor. Ben de müşteri olarak gitmiştim, oradaki kızların zor şartlarda çalıştırıldığını gördüm. O yazıyı da görünce hem kadınları kurtarmak, hem de size yardımcı olmak istedim'' dedi. İsim vermeyen ihbarcının telefonu üzerine Ahlak Bürosu ekipleri bildirilen adresi bir süre izledikten sonra gece yarısı eve baskın düzenledi.

Baskında Türkmen asıllı öğretmen Gülalek Sylabova (27), Gürcü asıllı kuaför Marina Lobzhanıdze (28) ve Nana Kankia (26) binanın çatı katında, bu kadınları erkeklere pazarladığı iddia edilen Sedat G., Hüseyin K., Musa B. ve Serkan T. ise ev içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. Yabancı uyruklu kadınlardan Türkmen Gülalek Sylabova, ifadesinde ülkesinde öğretmen olarak çalıştığını, ancak para kazanması gerektiği için Türkiye'de fuhuş yaptığını söyledi. (Milliyet)