BIST 9.753
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.435,30
HABER /  GÜNCEL

Antalya'da bugün okullar tatil mi 17 Aralık valilik tatil açıklaması

ANTALYA'da bugün okullar tatil mi sorusu günün konusu oldu. Antalya'da haftasonundan beri devam eden sağanak yağışlar bugün daha da etkili olacak. Peki Antalya'da bugün okullar tatil mi edildi, 17 Aralık pazartesi Antalya'da tatil yok açıklaması ise valilikten gece yarısı geldi.

Abone ol

ANTALYA için meteorolojinin günler öncesinden söylediği aşırı yağış tahminleri tuttu. Antalya'da özellikle bugün sağanak yağış etkisini iyice arttıracak. Peki bugün Antalya'da okullar tatil edil mi, 17 aralık pazartesi günü Antalya'da okullar tatil mi? Antalya Valiliği son açıklamasına göre okullar bugün tatil değil. Antalya'da eğitim bugün yani 17 Aralık pazartesi günü devam edecek. 

ANTALYA'DA SAĞANAK YAĞIŞ: Antalya merkez ve batı kesimlerinde etkili olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bu gece ve yarın sabah saatlerinde de Antalya'nın doğu kesimlerinde (Aksu, Serik, Manavgat ve İbradı ilçelerinde) Çok kuvvetli (51-75 Kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (yıldırım, ani sel, su baskını, deniz üzerinde hortum oluşma riski) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

BUGÜN ANTALYA'DA OKULLAR TATİL Mİ: Antalya Valiliği, sağanak nedeniyle 17 Aralık Pazartesi günü kentte okulların tatil olduğuna yönelik sosyal medyada yer alan paylaşımları yalanladı.

Sosyal medyada, üzerinde Antalya Valiliği Twitter hesabının yazılı olduğu "Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 16.12.2018 günü sabah saatlerinden itibaren Antalya ve çevresini etkileyecek yoğun sağanak yağışına istinaden Antalya'daki bütün ilkokul, ortaokul ve liseler 17.12.2018 Pazartesi günü tatil edilmiştir." ifadesinin kullanıldığı ekran görüntüsü paylaşımları yapıldı.

Bunun üzerine Antalya Valiliği Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda, "Valiliğimizin Twitter hesabı üzerinden montaj yapılarak yarın okulların tatil olduğunu belirten ve sosyal medyada yayılan ekran görüntüsü asılsızdır, itibar edilmemelidir." ifadesi yer aldı.

Ayrıca tüm öğretmen ve öğrencilere de iyi dersler temennisinde bulunuldu.