BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,75
HABER /  DÜNYA

Antalya’da bitmeyen yaz keyfi

Türkiye’nin birçok yerinde soğuk hava etkisini göstermeye başlarken, Antalya’da yazdan kalma günler devam ediyor.<br/>Tüm yurtta soğuk hava ...

Abone ol

Türkiye’nin birçok yerinde soğuk hava etkisini göstermeye başlarken, Antalya’da yazdan kalma günler devam ediyor.
Tüm yurtta soğuk hava etkisine göstermeye başlarken, Antalya’da yazdan kalma günler devam ediyor. Hava sıcaklığının 25 dereceyi bulduğu kentte, deniz suyu sıcaklığı da 26 derece olarak ölçüldü. Türkiye’de bir çok kentte soğuk hava ve kar yağışı başlarken, Antalya’da yazdan kalma günler yaşanıyor. Dün gece yağmur yağan kentte bugün ise parçalı bulutlu bir hava hakim sürüyor. Bulutların arasından çıkan güneşi gören turistler, soluğu dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde aldı. Sahile inen turistler sonbahar güneşinde bronzlaştı. Bazı aileler kitap okurken, bazıları da çocukları ile deniz keyfi yaptı. Denize girmeyenler ise sahilde yürümeyi tercih etti.
Rusya’dan Antalya’ya tatile gelen Ryzhrina Larisa, ülkesinde soğuk bir hava hüküm sürmesine rağmen, burada denizin keyfini çıkardıklarını kaydetti. Antalya’nın çok güzel olduğunu ve her mevsim denize girilebileceğini ifade eden Larisa, sonbaharda güneşinde bronzlaşmanın çok güzel olduğunu dile getirdi.
Hollanda’dan gelen Jergen Elorack ise iki haftalığına ailesiyle tatile geldiğini belirterek, “Hollanda’da yağmur ve soğuk hava başladı. Antalya’da ise sonbaharda güneş ve deniz var. Bu mevsimde bile güneşlenebiliyoruz. Kentin güzel yerlerini gezmeye çalışıyoruz. Pamukkkale’yi de gezdik. Çok güzeldi” dedi.
(İHA)