BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.438,79
HABER /  GÜNCEL

Antalya hava durumu okullar tatil mi?

ANTALYA'da şiddetli fırtına ve yağmur etkili oluyor. Peki okullar tatil mi? Antalya Valiliği yağış uyarısı yaptı ancak okulların tatil olmasına gerek duymadı.

Abone ol

ANTALYA şiddetli yağış ve fırtına için uyarılırken öğrenciler okullar tatil mi sorusunun peşine düştü. Antalya Valiliği sitesinden fırtına uyarısı yaptı ve sel baskınlarına karşı vatandaşı uyardı. Ancak valiliik okulların tatil olması yönünde bir karar almadı. Antalya'da bugün okullar sadece TEOG sınavının yapıldığı okullarda tatil.

ANTALYA HAVA DURUMU

Meteorolojinin sitesinde Antalya için bugün şiddetli yağış uyarısı verildi. Yağışların çok kuvvetli olacağı ve sel baskınlarına sebep olabileceği duyuruldu.

Antalya'da bugün beklenen hava durumu için meteorolji şu verileri yayınladı.

ANTALYA VALİLİĞİ BUNU YAYINLADI

Antalya Valiliği vatandaşları şiddetli fırtına ve yağmura karşı uyaran bir metin yayınladı. Antalya Valiliği TEOG sınavı yapılan okulların dışındaki okullar için bir tatil kararı almadı. Antalya Valiliği'nin sitesindeki mesaj şu şekilde oldu;

Yapılan son tahminlere göre Antalya genelinde (25/11/2015 Çarşamba) gece saatlerinde başlayacak sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların; kuvvetli, Antalya merkez ve doğu ilçelerinde (Serik, Manavgat, İbradı, Akseki, Gündoğmuş, ve Alanya) (26/11/2015 perşembe) sabah saatlerinde Çok kuvvetli (51-100 kg/m²), şeklinde olması, Rüzgarın ise Güneydoğu yönlerden Kuvvetli yağış anında yer yer Fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir.

        Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (Ani Sel, Su Baskını, Yıldırım, Hortum, Çatı Uçması, Ağaçların Devrilmesi Baca Gazı Zehirlenmesi vb.) ilgililerin ve yetkililerin tedbirli olması gerekmektedir.