BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,87
ALTIN 2.493,98
HABER /  GÜNCEL

Antalya hava durumu 12 Aralık

Antalya'da gece başlayan ve etkisini giderek arttıran yağışlı hava kenti esir aldı. Yağışlar daha ne kadar etkili olacak meteoroloji son durumu açıkladı.

Abone ol

Antalya'da gece başlayan ve etkisini giderek arttıran yağışlı hava kenti esir aldı. Yağışlar daha ne kadar etkili olacak meteoroloji son durumu açıkladı.Antalya'da bugün Sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı. Yağışlar Bölge genelinde kuvvetli, Muğla kıyı kesimi ile Antalya batı kıyı ilçelerinde yer yer şiddetli olacak.

0612kucuk.png

1218kucuk.20141212081229.png

ANTALYA'DA HAVA NASIL OLACAK?

Sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı. Yağışlar Bölge genelinde kuvvetli, Muğla kıyı kesimi ile Antalya batı kıyı ilçelerinde yer yer şiddetli olacak

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Güney yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esecek.
UYARILAR
Yağışlar bölge genelinde kuvvetli, Muğla ve Antalya geneli yer yer çok kuvvetli, Muğla sahil ilçeleri ile Antalya'nın batı sahil ilçelerinde yer yer şiddetli olacak.
Denizlerimizde Güney ve doğu yönlerden fırtına bekleniyor.

OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji özellikle Antalya'yı yağışlara karşı uyardı. Yağışlar gece boyunca etkisini arttırarak devam etti. Öğrenciler ve veliler Antalya Valisi Muammer Türker'den gelecek açıklamaya kilitlendi. Peki Antalya'da ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil mi?

GÖZLER VALİ KARARINDA

Meteoroloji'nin Antalya, Muğla, Burdur ve Isparta illeri için bu akşam saat 21.00'de başlayıp yarın akşam aynı saatte sona ermesi beklenen 'çok kuvvetli ve şiddetli sağanak yağış' uyarısında bulunmasının ardından yüzbinlerce öğrenci ve öğrenci velisinin gözü Antalya Valisi Muammer Türker'e çevrildi.