BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,56
ALTIN 2.498,03
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Antalya bayramı Murat Dalkılıç’la yaşadı

Büyükşehir Belediyesi, özlenen bayram coşkusunu Antalya’da yaşatmaya devam ediyor.

Abone ol

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şeker tadında bir bayram’ sloganıyla hazırladığı bayram programında ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç sahne aldı. Bayramın ikinci gününde yine Karaalioğlu Parkı’na akın eden Antalyalılar önce alandaki animasyon gösterileri ve basketbol şovuyla keyifli dakikalar geçirdi, ardından muhteşem konserle bayram coşkusuna ortak oldu. Sahne enerjisi ve hareketli şarkılarıyla muhteşem bir sahne performansı sergileyen Murat Dalkılıç, sevilen şarkılarını Antalyalılar için seslendirdi. Alanı dolduran binlerce Antalyalı, şarkılara hep birlikte eşlik etti. Konseri Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de izledi. Halkın arasında konseri izleyen Başkan Türel, vatandaşlarla bol bol selfi çektirdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ANLAMLI MESAJ 

Murat Dalkılıç’a çiçek takdim eden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, sanatçıya muhteşem performansı için teşekkür etti. Antalyalılara seslenen Başkan Türel, “Az önce Cumhurbaşkanımızla görüştüm, bu vesileyle kendilerinin bayram tebriğini ve selamını siz değerli hemşehrilerime iletiyorum” dedi. 

MUHTEŞEM ETKİNLİKLER MUHTEŞEM KONSER  

Konser öncesinde Karaalioğlu Parkı’nda animasyon ekibi tarafından mini bir kortej gerçekleştirilirken, akrobatik smaç gösteri ekibi Karizma Show, basketbol gösterisiyle bayram eğlencelerine renk kattı. Vatandaşlar nefes kesen gösterileri keyifle izledi. 

COŞKU SON GÜN DE SÜRECEK 

Antalya’da Bayram coşkusu son gün de sürecek. Bayramın son gününde ünlü sanatçı Berkay sahne alacak. Etkinlikler saat 12.00’de çocuklar için hazırlanan şovlarla başlayıp, 20.30’da Berkay konserleriyle devam edecek.