BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.432,05
HABER /  GÜNCEL

Annesinin şaka yaptığını zannetti ama

Zonguldak'ta oturan 32 yaşındaki Songül Topçuoğlu, eşi ve 3 çocuğunu bırakarak ortadan kayboldu.

Abone ol

Maden işçisi 44 yaşındaki Şenol Topçuoğlu, evli bir kişiye kaçtığını ileri sürdüğü 16 yıllık eşinden boşanma kararı aldı. Kızı ise iki gün önce annesinin kendisine "2 gün sonra gideceğim" dediğini anlattı.

Özel bir şirkete ait maden ocağında çalışan Şenol Topçuoğlu, 22 Ağustos'ta evi terk eden eşi Songül Topçuoğlu'nu, evin önünde bir otomobile binip giderken görenlerin olduğunu söyledi. Eşinin İstanbul'da oturan evli bir kişiye kaçtığını iddia eden Topçuoğlu, çocukları 3 yaşındaki Eylül Melek, 11 yaşındaki Mertcan ve 14 yaşındaki Merve ile ortada kaldıklarını belirtti. Şenol Topçuoğlu, şunları kaydetti:

"Çocuklarım, 'Annemiz kaçmış' dediler. Birden şok oldum. Gidebileceği yerleri aradım ama bulamadım. Polise giderek kayıp başvurusunda bulundum. Öğrendiğim kadarıyla İstanbul'da yaşayan birisine kaçmış. 3 çocuğum da perişan halde. 3 yaşında kızım var. Ben işe gittiğimde büyük kızım bakıyor ona. Bu yüzden liseye de gidemiyor. Bu olaylardan sonra boşanma kararı aldım."

Merve Topçuoğlu ise annesinin evden kaçmasından sonra kardeşleriyle ilgilenmek zorunda kaldı. Topçuoğlu, "Annem kaçmadan önce '2 gün sonra gideceğim' diyordu. Ben de şaka yapıyor zannettim. Ama olay günü kalktığımızda annem ortalarda yoktu. Meğer doğruyu söylüyormuş, o gün kaçmış. Ben okumak istiyorum" diye konuştu.