BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Annemi öldürdüm beni idam edin

MUĞLA'nın Menteşe İlçesi'nde, 17 yaşındaki lise öğrencisi M. A. bilinmeyen bir nedenle tartıştığı annesini pompalı tüfekle başından vurarak öldürdü.

Abone ol

Zanlı M. A.'nın olaydan sonra sokağa çıkarak 'Annemi öldürdüm, beni idam edin' diye bağırdığı öne sürüldü.

Olay, bugün saat 21.00 sıralarında Kötekli Mahallesi 263. Sokak'ta meydana geldi. Çarşıda arkadaşları ile birlikte eğlenen Muğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi M. A., daha sonra eve geldi. M. A., annesi Zübeyde A. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

ANNESİ YARALI HALDE DIŞARI ÇIKTI AMA...

Tartışma  sırasında M. A., evde bulunmayan marangoz ustası babası Özay A.'ya (40) ait ruhsatlı av tüfeği ile annesinin başına bir el ateş etti. Yaralı halde evden çıkan Zübeyde A.'yı görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Zübeyde A.'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Talihsiz kadının cesedi savcının incelemesinin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Mahalledeki görgü tanıkları Mehmet A.'nın sokağa çıkarak 'Annemi öldürdüm, beni idam edin' diye bağırdığını ileri sürdü. Olaydan sonra gözaltına alınan ve 18 yaşından küçük olan Mehmet A., Muğla İl Emniyeti Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.