BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.306,52
HABER /  GÜNCEL

Anneler Günü mesajları ve ilginç hediyeler - Anneler Günü 2014

Anneler Günü ne zaman kutlanır ve anneler günü için en iyi en güzel hediye fikirleri nelerdir hepsi İnternethaber.com'da...

Abone ol

Anneler Günü  ne zaman denk gelmektedir ve Anneler Günü için alınabilecek en iyi hediye nedir? 2014
Anneler Günü 2015 yılında hangi güne denk gelmektedir? Anneler Günü'nde annenize bu şiirleri okuyup bu mesajları atabilir ve bu hediyeleri verebilirsiniz...

Anneler Günü ne zamana denk geliyor? 2014. Anneler günü mesajları ve anlamlı güzel Anneler Günü hediyeleri için doğru yerdesiniz...

İşte merak ettiğiniz aradığınız Anneler günü mesajları, hediyeleri, şiirleri...

2014 Anneler günü mesajları ve Anneler günü kampanyaları fırsatları, Anneler günü için kahvaltı fırsatları ve Anneler Günü için alınabilecek hediyeler neledir?

ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN? 2014

Anneler Günü 2014'te 11 Mayıs pazar günü kutlanacak. 2015'te ise Anneler Günü 10 Mayıs pazar gününe denk gelmektedir...

ANNELER GÜNÜ TARİHÇESİ - ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN KUTLANMAYA BAŞLANDI?

Anneler günü, anneleri onurlandıran özel bir gündür. Değişik günlerde ve değişik ülkelerde kutlanır. Bu günde anneler çeşitli hediyeler alır. Bu günü farklı ülkelerdeki insanlar yılın farklı günlerinde kutlarlar.

anneler günü internethaber.com, anneler günü mesajları, anneler günü hediyesi 

Anneler günü geleneği, Antik Yunanlıların Yunan mitolojisindeki pek çok tanrı ve tanrıçanın annesi olan Rhea onuruna verdikleri yıllık ilkbahar festivali kutlamalarıyla başlar. Antik Romalılar da ilkbahar festivallerini İsa'nın doğumundan 250 yıl öncesinden ana tanrıça Kibele onuruna kutluyorlardı.

ABD'de Anna Jarvis'in kaybettiği kendi annesi için 1908 yılında başlattığı anma günü, 1914 yılında Kongrenin onayıyla Amerika çapında genişledi.

Anneler günü tüm dünyada farklı tarihlerde kutlanan özel bir gündür. Her yıl mayıs ayının 2. pazar günü anneler günü. Anneler günü Türkiye'de ise bu sene 12 Mayıs 2013 Pazar günü kutlanacak. Dünyada Anneler Günü 1914 yılında yasal olarak kutlanmaya başlandı. Türkiye'de anneler günü her Mayıs ayının 2. pazar günü kutlanmaktadır...

EN GÜZEL ANNELER GÜNÜ MESAJLARI:

Dünyanın en güzel, en iyi annesi, anneler günün kutlu olsun.

Bana verdiğin sevgiyle bütün dünyam çiçek açtı. Onları hiç soldurmadım annem. Anneler günün kutlu olsun. Ellerinden öperim.

anneler günü ne zaman, anneler günü ne zaman kutlanmaa başladı 

Seni seviyorum. Hep güler yüzün yanımda olsun.

Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni çok seviyorum Annem.

Bir günümde değil her günümdesin. Her gün her saniye benimlesin. Her zaman bana destek oldun. Sen benim için çok özelsin. Anneler günün kutlu olsun.

Benim bitanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum. Ellerinden öperim.

Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece “ANNE” derdim. Anneler günün kutlu olsun Annem.

Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır. Sen benim hayat ışığımsın, Annemsin. Varlığımın tek nedeni… Anneler günün kutlu olsun anneciğim.

Dünyanın en güzel annesine sevgilerimle…

Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin. Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyiki varsın. Seni çok seviyorum annem.

Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim. Anneler günün kutlu olsun…
Dünyanın en güzel annesine.. Anneler günün kutlu olsun…

Sesimi duyan tek insan… Anneler günün kutlu olsun benim bitanecik anneciğim…

Bana hayat veren ve hayatı öğreten biricik anneme sevgilerimle…

Sığınabileceğim tek limansın sen anneciğim. Saygıyla ellerinden öpüyorum.

Gökyüzünden bir yıldız kayar dilek tutarız. Annem gözlerini kapar bütün dilekleri benim içindir. Ellerinden öperim anneciğim.

Karşılıksız tek sevgi senin bize olan sevginmiş. Şimdi daha iyi anlıyorum anne. Seni çok seviyoruz. Ellerinden öpüyoruz anneciğim.

anneler günü, anneler günü ne zaman, anneler günü hangi gün
Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın. Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım. Seni seviyorum Annem.

Canım annem sen benim en kıymetli varlığımsın…

Benim için herşeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine… Anneler günün kutlu olsun Anneciğim.

Bütün acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem. Seni çok seviyorum…

Beni benden çok sevdiğine inandığım tek insan Benim Güzel Annem. Seni çok seviyorum.

Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum anne. Çünkü aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum Annem.

Anneciğim benim, hüznümü sevince dönüştüren tek insansın. Anneler günün kutlu olsun anneciğim…

Güzel annemiz sen bizim her şeyimizsin.

Sen benim koruyucu meleğimsin. Ellerinden öperim anneciğim.

Gücüme güç, umuduma umut katan annem… Anneler günün kutlu olsun!..

Anneciğime kalpten sevgilerimle.

Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni çok seviyorum.

Eğer bana gözlerinle değil de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne kadar sevdiğimi çok iyi anlardın... Anneler günün kutlu olsun.

Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın… En aziz varlığımız. Anneler günün kutlu olsun anneciğim.

Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım dinmiyor ya da sevgim coşuyor... Anneler günün kutlu olsun Anneciğim.

Anneciğim! Yaşam kaynağım. Seni çok seviyorum.

ANNELER GÜNÜ İÇİN EN İYİ HEDİYELER 

HANGİ ANNEYE NE TÜR HEDİYE ALINIR?

Anneler günü 11 Mayıs Pazar günü kutlanacak. İşte farklı tip annelere özel hediye önerileri...

GELENEKSEL ANNELERE

Yemek yapmayı seven, komşularıyla çay kahve günlerinde çeşit çeşit yemek yemeye bayılan geleneksel bir anneniz varsa ona güzel bir yemek kitabı veya çay-kahve takımı gibi hediyeler alabilirsiniz.

İŞTE 'ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL HEDİYE ÖNERİLERİ

Stresli annelere...

Sık yorulan, stresli ve içi rahat durmayan bir anneniz varsa onu kolunuza takıp bir otelin spasına götürebilirsiniz. Veya kendi başına gidebileceği bir yenilenme seansı ehdiye edebilirsiniz. Evde kullanmak için ise yatıştırıcı sabunlar, kremler ve banyo köpükleri alabilirsiniz.

Tasarım düşkünü annelere...

Tasarım düşkünü bir anneniz varsa beğendiği tasarımcıların parfüm, çanta, ayakkabı gibi ürünlerinden hediye alabilirsiniz.

Spor tutkunu annelere...

Spor salonundan çıkmayan, arkadaşlarıyla yüzmeye, yürümeye gitmeye bayılan bir anneniz varsa ona spor yaparken kullanabileceği eşyalar hediye edebilirsiniz. Spor çantası, eşofman takımı, ayakkabılar veya termal taytlar annenizin hoşuna gidebilir.

ANNELER GÜNÜ DÜNYADA NASIL KUTLANIR?

Anneler günü, anneleri onurlandıran özel bir gündür. Değişik günlerde ve değişik ülkelerde kutlanır. Bu günde anneler çeşitli hediyeler alır. Bu günü farklı ülkelerdeki insanlar yılın farklı günlerinde kutlarlar.

Anneler günü geleneği, Antik Yunanlıların Yunan mitolojisindeki pek çok tanrı ve tanrıçanın annesi olan Rhea onuruna verdikleri yıllık ilkbahar festivali kutlamalarıyla başlar. Antik Romalılar da ilkbahar festivallerini İsa'nın doğumundan 250 yıl öncesinden ana tanrıça Kibele onuruna kutluyorlardı.