BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.437,28
HABER /  GÜNCEL

Anneee acıktım!

Kim demiş çocuğum yemek istemiyor diye

Abone ol

Yemek yazarı Nevin Terzioğlu’nun ikinci kitabı “Anneee, acıktım!”, çocuğuna yemek yedirmekte zorlanan annelere büyük kolaylık sağlayacak.

İkarus Yayın Grubu tarafından yayımlanan “Anneee, acıktım!” kitabının yazarı Nevin Terzioğlu, çocuğuna yemek yedirmekte zorlanan annelere seslenerek, “Yemek saatleri sizin evinizde işkence gibi mi geçiyor? Bunlar geçmişte kaldı” dedi.

Tersizoğlu kitabıyla ilgili, “Yemek artık bir sorun olmaktan çıkacak, Çocuklar köfte yemeyi sever, ama sebze yemeyi pek istemez. Peki sebzeli köfte yapmayı hiç denediniz mi?

Çocuk yemez gözüyle baktığınız pek çok sebze ve meyve iştah açıcı bir tarifle sofranızdaki yerini alacak.

Bu kitaptaki tariflerle, bebekliğinden ergenlik dönemine kadar çocuğunuzun zevkle ve iştahla yiyecekleri yemekler hazırlayacaksınız.

Üstelik yemekler, çocuğunuza cazip gelecek çizimlerle desteklendi. Çocuğunuz sevimli dinozor ve arkadaşlarının çizimlerine bakıp birini seçsin yeter.” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Nevin Terzioğlu kimdir?
Profesyonel iş hayatı Star Yayın Grubunda başladı ve Akşam Yayın Grubunda devam etti. Akşam, Tercüman ve Güneş gazetelerinde uzunca bir süre yemek tarifleri yazarlığı yaptı. 2003 yılında “Özel Günler Özel Sofralar” isimli ilgi gören kitabını yayımladı. Uzun yıllar Kanaltürk bünyesinde “Yemek Bahane” programının süpervizörlüğünü yaptı. Aynı dönemde aylık bir yemek dergisinde yazarlık yapmayı sürdürdü. Halen aynı kanalda, “Kabul Günü” programında yer alıyor.