BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.297,55
HABER /  GÜNCEL

Anne ve kızı PKK'dan tutuklandı!

Adana Emniyet Müdürlüğü'nün PKK'ya yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 6 kişi arasında yer alan bir anne ve kızı tutuklandı

Abone ol

Adana'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik yapılan operasyonda adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden aralarında anne ve kızının da bulunduğu 3 zanlı tutuklandı.

Merkez Yüreğir ve Seyhan ilçesinde dün düzenlenen operasyonlarda 2'si kadın 5 kişiyi gözaltına alan İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, soruşturma kapsamında aranan bir zanlıyı daha yakaladı.

Aralarında anne Z.B. ve kızı P.S'nin de bulunduğu 6 zanlı, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Sosyal medyadan terör örgütünü öven paylaşımlar yaptığı iddia edilen zanlılardan anne Z.B, kızı P.S. ve M.S. tutuklanırken, 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Merkez Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde 2 gün önce terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik 11 adrese şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, 5 kişi gözaltına alınmıştı. Adreslerinde bulunamayan 5 zanlının ise arandığı bildirilmişti.