BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.420,94
HABER /  GÜNCEL

Anne ve bebeğini öldürdü! ifadesiyle hayrete düşürdü

İzmit'te, anne ile 8 aylık bebeğini ezerek ölümüne neden olan ve daha sonra da olay yerinden kaçan kamyon sürücüsü savunmasıyla şoke etti.

Abone ol

İzmit'te, çarptığı otomobilden inen anne ile 8 aylık bebeğini ezerek ölümüne neden olan ve daha sonra da olay yerinden kaçan kamyon sürücüsü, ifadesinde "Kimseyi ezdiğimi fark etmedim" dedi.

İzmit'te, çarptığı otomobilden inen anne ile 8 aylık bebeğini ezerek ölümüne neden olan ve daha sonra aracıyla kaçan kamyon sürücüsü Yavuz Eren Ş. yakalandı.

POLİS TELEFONLA ULAŞTI

Dün,  İzmit  Yenişehir Mahallesi Otogar mevkiinde meydana gelen kazada, Yavuz Eren Ş. yeşil ışığın yanması ile hafriyat kamyonunu hareket ettirerek önündeki otomobile çarptı. Korku ile kucağındaki 8 aylık bebeği Ravza Miray ile otomobilden inen 34 yaşındaki  PınarAzaklı, arkadan gelen kamyonun altında kaldı. Kazada,  Pınar Azaklı ile bebeği yaşamlarını kaybetti. Kazanın ardından aracıyla kaçan Yavuz Eren Ş. polisin kendisine telefonla ulaşması üzerine teslim oldu.

KENDİNİ "FARK ETMEDİM" DİYEREK SAVUNDU

Yavuz Eren Ş. ifadesinde, "Işıklarda durduğum sırada önümdeki otomobili hiç fark etmedim. Güneş olduğundan cam güneşliğini indirince önümüzü gördüğümüz aynaya bakamadım. Hareket edince önümdeki otomobili hiç fark etmedim. Yeşil ışık yanınca hareket ettim ve bir şeye vurduğumu fark ettim ama devam ettim. Daha sonra kaza sırasında bağrışmalar oldu. Kamyonu yumruklamalar olunca korkup kaçtım ve polisler arayınca emniyete teslim oldum" dedi.

Yavuz Eren Ş.  İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edildi.