BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.474,68
HABER /  GÜNCEL

Anne 5. bölüm fragmanı gerçekler ortaya çıkıyor!

Anne 5. yeni bölüm fragmanında Turna hakkındaki tüm gerçekler ortaya çıkıyor. STAR TV'nin sevilen dizisi Anne'nin yeni bölüm detayları..

Abone ol

Anne 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Anne yeni bölümde, Zeynep ve Turna’nın sırrına bir isim daha ortak olur. Zeynep’i öz kızlarından ayırmayan Cahide, Turna hakkındaki gerçeği öğrenir. Anne 5. bölüm fragmanı ve detayları internethaber.com'da.

ANNE 5. BÖLÜM FRAGMANI

Salı günü ekran macerasında 5. haftasını sürdürecek olan Anne’nin yeni bölümünde Zeynep ve Turna’nın sırrına bir isim daha ortak olur. Zeynep’i öz kızlarından ayırmayan Cahide, Turna hakkındaki gerçeği öğrenir. Kızının böyle bir şey yapmış olmasına bir türlü anlam veremez ve onu annesine götürmesi konusunda baskı yapar. Yeniden Şule’nin yanına gidecek olabilme düşüncesiyle kahrolan Turna, gözyaşlarına boğulur. Ancak her şeyi göze alan Zeynep’in onu bırakmaya niyeti yoktur, Turna’yı öylesine benimsemiştir ki Cahide’den kendisini evlatlıktan reddetmesini ister. Ailesi ve Turna arasında kalan Zeynep, artık büyük bir kararın eşiğindedir.

ANNE 5. BÖLÜM 2.FRAGMANI

ANNE SON BÖLÜM ÖZETİ

Anne'nin son bölümünde şunlar yaşandı: Ali’nin tehdidiyle köşeye sıkışan Zeynep, Turna’yı korumak için her şeyi yapmayı göze alır. Her ne kadar doğurmamış olsa da Anneliğin gerektiğinde kendinden vazgeçmek Zeynep, Ali’nin teklifine boyun eğer. Zeynep, Ali ile yüzleşmesinde gerçeklerin sandığından bambaşka olduğunu öğrenecektir.

Turna’ya geçmişin izlerini sildirmek ve ona normal bir hayat vermek isteyen Zeynep, onu okula kaydetmek ister. Ancak bu düşündüğü kadar olmayacaktır. Her şeyin ters gitmesi ardından pes etme noktasına gelen Zeynep’in imdadına büyük sırlarının da ortağı olan Gönül yetişir. Gönül sayesinde okula başlayan Turna, aradığı mutlu hayata adım atmanın sevincini yaşar. Öte yandan Şule, Melek’in defterini bulur ve kızının defterinde ismini gördüğü Zeynep’in karşısına çıkmaya karar verir. Genç kadının numarasını bulan Şule, İstanbul’a gelir ve Zeynep’e hesap sorar. Tüm tehlikeleri sonunda atlattığını düşünen Turna, Güneş ailesiyle de güçlü bağlar kurmayı başarır. Ancak Zeynep’e gelen bir telefon her şeyi alt üst eder.

ANNE DİZİSİ KONUSU

Melek yaşadığı her anda mutluluk bulan, küçük dünyasında hayallerle yaşayan bir çocuktur. Zeynep geçici olarak Melek’in okulunda işe başlar ve yolları kesişir.



Melek’in annesi Şule için kızı bir yüktür adeta. Erkek arkadaşı Cengiz’e bağımlılığı yüzünden, onun Melek’e yaptığı eziyetlere ses çıkarmaz. Ancak Melek’in durumu Zeynep’in dikkatinden kaçmaz. Okuldan bir öğretmenle bu durumu yakından takip etmeye karar verir. Şule ve Cengiz için zor anlar kapıdadır.



Öte yandan Zeynep, İstanbul’dan gelen bir düğün davetiyesiyle iyice gerilir. Alacağı karar ailesiyle ilişkisini yeniden gözden geçirmesine sebep olacaktır. Melek’e göre sokaklar çoğu zaman evden daha güvenlidir. Yine bir akşam tavşanıyla gezdiği bir gün  başına geleceklerden habersizdir.



Zeynep, üniversiteye yaptığı başvurudan olumlu cevap alır, sonunda idealindeki işi yapacaktır. Ancak hayatın planlardan değil, başa gelenlerden ibaret olduğunu bir kez daha anlayacaktır.

Bir gece talihsiz bir olayla hayatları kesişen Zeynep ve Melek dönüşü olmayan bir yola çıkarlar.  Sonunun ne olacağını bilmedikleri bu tehlikeli macerada Zeynep ve Melek başlarına geleceklerden habersizdir.

ANNE DİZİSİ OYUNCULARI